twin peaks fire walk with me ver1

Linč neće režirati „Tvin Piks“

Autor „Tvin Piksa“ Dejvid Linč neće režirati nastavak kultne serije najavljivan za sledeću godinu, a kako prenose elektronski mediji, po svemu sudeći, razlog je novac.
Šanse da će nastavak biti snimljen su umanjene, a kako sada stvari stoje ako ga i bude njega neće potpisati Linč, koji je na svom Tviter nalogu napsiao da nije postigao dogovor sa televizijom „Showtime“.
Nakon jedne godine i 4 meseca pregovaranja, napuštam projekat zato što su mi ponuđena nedovoljna finansijska sredstva za scenario kakav sam želeo da sprovedem u delo, naveo je Linč.
Kako je rekao, ovog vikenda je počeo da obaveštava glumce da neće režirati nastavak serije.
-Uprkos tome, nastavak serije će možda ipak biti snimljen i emitovan na Showtimeu. Volim svet ‘Tvin Piksa’ i žao mi je što nije postignut dogovor – dodao je Linč
Mediji podsećaju da je prošlog meseca objavljeno da postoje izvesne komplikacije u realizaciji nastavka serije.
Povodom izjave Dejvida Linča oglasila se i televizija „Showtime“
-Žao nam je zbog današnje izjave Dejvida Linča, jer smo mislili da smo na istom zadatku. ‘Showtime’ takođe voli svet ‘Tvin Piksa’ i još uvek se nadamo da ćemo postići dogovor sa autorima serije Dejvidom Linčom i Markom Frostom – navodi se u njihovom saopštenju.
Linč i Frost su već uradili „prvu ruku“ scenarija za devet novih epizoda, a mediji spekulišu da će to biti dovoljno „Showtimeu“ da nastavi projekat.

Povezana vest:  Finale Survajvera 5. januara