Amy Schumer MTV Movie Awards

VEČARAS SE ODRŽAVA „2015 MTV MOVIE AWARDS“ DODELA

Noć kada će “ Čuvari galaksije“ izaći na crtu “ Američkom snajperisti “ se opasno približila, a borba između Jennifer Lawrence, Emme Stone, Shailene Woodley, Reese Witherspoon i Scarlett Johansson je ušla u završnu fazu.
Ko će izaći kao pobednik u ovim surovim borbama uskoro ćete saznati pošto je MTV-jeva dodela filmskih nagrada sve je bliža, a MTV je spremio brojna iznenađenja.
Glasanje u najotkačenijim kategorijama, kao što su Najus*aniji od straha, Najbolji nastup bez majice, Najbolja tuča, Najbolji poljubac, Najbolji wtf momenat ili Najbolji negativac, je završeno, dok će glasanje za Najbolji film biti otvoreno do početka ceremonije dodele. Zato požurite, uposlite prste i glasajte na www.MovieAwards.MTV.com!!
Prenos uživo ceremnonije dodele MTV-jevih filmskih nagrada možete da pratite na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljak, 12. na 13. april, iz Nokia Theater u Los Angelesu.
Žurka zagrevanja pre same dodele počinje u 01:30 i vodiće je Jessie J. Popularna Britanka će donositi najnovije tračeve sa crvenog tepiha, pikanterije modnim izborima napravljenim za ovu priliku i, što je najvažnije – najnovije informacije o filmovima koji nas ovog leta čekaju u bioskopima.Pravi filmski spektakl čeka vas od 2:00h, kada počinje luda ceremonija koju ove godine vodi komičarka Amy Schumer!
Osim žurke, zvezda i proglašavanja najboljih u svim kateogrijama, čeka vas nastup benda Fall Out Boy i premijerni inserti iz novih filmova! Tako će Cara Delavingne i Nat Wolff predstaviti novi insert iz filma „Paper Town“ zajedno sa piscem Johnom Greenom, prema čijoj je knjizi snimljen ovaj film, kao i prošlogodišnji letnji hit „The Fault In Our Stars“.
Neki dobitnici počasnih prinanja su već poznati. Među njima je Shailene Woodley kojoj će ove godine biti uručena „MTV Trailblazer“ (MTV Predvodnik) nagrada, a čast da joj preda ovo priznanje pripala je njenom kolegi iz filma „Insurgent“ i ljubimcu publike – Milesu Telleru!
Čast da ponese laskavu titulu „Comedic Genius“, koja se dodeljuje glumicama i glumcima koji uspevaju da nasmeju sve, bez izuzetka, ove godine je pripala komičaru Kevinu Hartu. Njemu će ovo zasluženo priznanje uručiti voditelj Jimmy Kimmel.
Za to vreme neverovatni Robert Downey Jr. će dobiti „MTV Generation“ nahradu kojom se odaje najveća počast na dodeli „Movie Awards“ glumcima koji su osvajali MTV publiku tokom cele svoje karijere. Njemu će nagradu uručiti njegovi partneri iz Marvelovog filma„Avengers: Age of Ultron“, Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo i Jeremy Renner.

Povezana vest:  Džejms Franko u svetu pronografije

2015 MTV Movie Awards 12-13. April LIVE
Nedelja na ponedeljak
01:30 Pre-Show
02:00 MTV 2015 Movie Awards

Reprizni termini
Utorak u 22:30 Directors Cut
Sreda u 8:00 Directors Cut
Sreda u 16:30 Pre–Show + Directors Cut
Četvrtak u 14:00 Pre–Show + Directors Cut
Četvrtak u 21:00 Pre–Show + Directors Cut
Petak u 18:50 Directors Cut
Subota u 12:30 Pre–Show + Directors Cut
Subota u 22:30 Directors Cut
Nedelja u 8:20 Pre–Show + Directors Cut
Nedelja u 13:40 Pre–Show + Directors Cut

Povezana vest:  SUMMER FESTIVAL REPORT IZVEŠTAVA SA EXIT PROMO ŽURKI U LJUBLJANI I ZAGREBU