Brothers Green EATS - CopyBRZA, LAKA I SLASNA JELA UZ EMISIJU BROTHERS GREEN: EATS!

Upoznajte braću Josha i Mikea Greenfielda, koji zajedno čine ubitačni kulinarski duo Brothers Green. Dinamičan tandem pun bratske ljubavi dolazi iz predgrađa Bruklina pravo na MTV kanal sa svojim kulinarskim šouom »Brothers Green: EATS!«.
Bez prave obuke, ali sa dovoljno strasti za kuvanjem, Josh i Mike su se odomaćili u kuhinji od malih nogu. Sve što znaju naučili su sami – vežbanjem, istraživanjem, čitanjem kuvara i gledanjem TV kanala o kuvanju, a sada su na misiji širenja svojih jednostavnih, a ukusnih jela od kojih će vam krenuti voda na usta.

Povezana vest:  Elen Dedženeris i Stiv Harvi među dobitnicima Emi nagrada

»Naša emisija je drugačija od svega što ste do sada videli. To je savršen miks primamljive hrane, brzih i jednostavnih zalogaja koje svako može da napravi u svojoj kuhinji i sve to začinjeno vrhunskom muzikom sa svih krajeva sveta,« objasnila su braća Mike i Josh.

Dok se ostale emisije o kuvanju trude da impresioniraju gurmane sa egzotičnim ukusima i ekskluzivnim restoranima, braća Greenfield će doneti revoluciju. Brothers Green: EATS! se fokusira na običnog čoveka, odnosno kuvara amatera. Mike i Josh spremaju nepretencioznu ali ukusnu hranu za ljude svih godina, koriste jednostavne sastojke koji su pristupačni i svima dostupni, na neverovatno lak i zabavan način! Kako bi dodatno začinili show, u njihovoj kuhinji će ugostiti poznate goste, među kojima će biti Ed Sheeran, Enrique Iglesias i mnogi drugi, a dosadne zvuke lupanja o šerpe zameniće vrhunski izbor muzike primamljive kao i njihovi recepti.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Seks za Hitnu pomoć

Inače, Mike i Josh su dobro znane face sa Interneta, gde su prvo i počeli da peku svoj zanat i u opuštenoj atmosferi edukuju mlade ljude kako da unaprede svoj kulinarski potencijal. Tako je njihova emisija o kuvanju na YouTube kanalu postala omiljeno mesto strastvenih kuvara amatera jer predstavlja savršenu kombinaciju kuvanja, komedije, zabave. Ubrzo zatim su Braća počela da gostuju na američkoj nacionalnoj televiziji u »Rachel Ray Show« i emisiji »Chopped« na Food kanalu, a od nedelje, 19. aprila u 20:40, gledaćete ih ekskluzivno na MTV kanalu u emisiji Brothers Green: EATS!

Povezana vest:  DVOR 2011, Vanesa, Urška,Ćemo i Danijel

Bon appétit!

P: Nedelja @ 2040
R: Ponedeljak @ 2100
R: Utorak @ 2240
R: Sreda@ 2150
R: Četvrtak @ 2100