milos_28.03_08FARMA 2010

Ponovo svađa na farmi!


Miloš i Raka su se posvađali kada je Raka dozivao Miloša da mu donese vodu a on se nije odazivao. Miloš je pokazivao Mini kako da se brine oko životinja a Raki je trebala voda za zečeve. Raka se iznervirao jer je Mina i sama mogla da napoji krave a Miloš je rekao da nije njegov sluga i da ne dozvoljava da mu on više komanduje.

Obojica su se složila da će ubuduće raditi svako za sebe i da će se tada lepo videti ko koliko radi.

Milena je sa Prokom otišla na pijacu u nedeljnu nabavku potrebnih namirnica. Već na ulazu u pijacu je prokomentarisana da će biti linčovana pa se njena pretpostavka ispostavila tačnom. Narod je bio jako neprijatan prema njoj sve vreme joj dobacujući uvrede i psovke. Ona se samo smeškala, slala poljubce, ignorisala komentare i uzela sve što je imala od namirnica na spisku i napustila pijacu.

Milena je rekla da je očekivala da i ona doživi neprijatnost s obzirom da su se i Nemanja i Gagi vratili sa pijace sa lošim iskustvima. Dodala je da će uvek biti ljudi koji je ne vole ali da joj to daje snagu da dokaže da vredi i da poštuje i negativnu i pozitivnu kritiku.

Po dolasku na Farmu ostalim ukućanima je prenela svoje neprijatno iskustvo a Nemanja se najviše iznervirao.Ispričala im je da je bilo kao na fudbalskoj utakmici i da je žena na izlasku sa pijace pokušala da je pljune. Svi su bili šokirani a ona je rekla da je to ipak previše. Firči joj je rekao da je ta ista gospođa i njega vređala i da ne treba da obraća pažnju na takve ljude.

Povezana vest:  Opra Vinfri planira novu emisiju na sopstvenoj televiziji

Nemanja je bio jako ljut i iznerviran kada je čuo kako je Mileni bilo na pijaci pa je tešio da to nije bitno i da se ne opterećuje tim komentarima. Međutim on nije mogao sebe da smiri pa su se kod bunara posvađali oko veša. Milena mu je objašnjavala da je ona ta koja treba da bude uznemirena i da ne razume zašto se on tako ponaša ali on nije mogao da se smiri. Žalio se Sajku i Maci kako je nervozan i besan a Maca ga je savetovao da iz ovog iskustva izvuče pouku i da koristi razum kao i emocije.

Maca se jako uvredio što je Milena morala da moli za njegove cigarete pošto ništa nije napravio za razmenu. Demonstrativno je bacio ceo boks u šporet i rekao da mu ne treba milostinja i da neće da jede ni hranu koja je doneta sa pijace.

Firči je imitirao Miloša kako uvek naglašava šta je on uradio i naglas objavljuje da li ga nešto boli ili mu nešto treba.

Povezana vest:  Potera ima novog tragača

Maca je izjavio da se na Farmi rodila nova ljubav i to između Mine i Miloša i da je to jako lepo jer ljubav uvek pobedi. Miloš i Mina su imali samo reči hvale jedno za drugo.

Pošto su ove nedelje zamenili poslove Sajko je napravio pitu za ručak. Svi farmeri su bili oduševljeni i hvalili su njegove kulinarske sposobnosti.

Milena je za ženskog slugu izabrala Minu a Nemanja se sam prijavio da bude muški sluga. Rekao je da je razlog njegovog prijavljivanja da vrati Mileni koja je bila sluga u njegovom mandatu i da pošteno zaradi honorar za tu nedelju. Ostali farmeri su rekli da su znali da Miloš ove nedelje neće biti sluga a Milena je rekla da nije mogla da izabere Maju ili Zoricu zbog njihovih godina.

Farmerima je pročitano pismo u kome su zamoljeni da obrate pažnju na svoj rečnik pa su opomenuti za psovke i nepotrebne uvrede koje se sve više koriste na Farmi.

Tokom igre istine Mina je želela od Miloša da čuje šta se zaista desilo kada je Đus izbačen. Miloš je rekao da je spreman da napusti Farmu ako se na snimku čuje da je spominjao Đusovu majku. Za svoje nominovanje Mina je rekla da je očekivala jer su mnogi osudili njenu blagu reakciju povodom situacije sa Đusom. Miloš je provocirao Gagija da pomnoži dva broja a Raka je njemu zadao matematičku formulu. Posle toga je Miloš priznao da je on svoju diplomu kupio a da je Raka te matematičke stvari naučio.

Povezana vest:  Lindzi Lohan jurila ulogu Elizabet Tejlor u TV filmu

Tokom žurke Miloš je počeo da provocira Raku jer je seo pored Mace pa ga je napao da je propali političar i da ima šugu po koži jer se ne kupa i ne pere zube. Raka je prvo mirno sedeo i odgovarao na njegove prozivke a posle se iznervirao pa je otišao u sobu i doneo četkicu za zube.

Maca je u sevdahu naručivao pesme i prolivao piće po dnevnoj sobi a zatim je poprskao Miloša. Miloš ga je opomenuo da je i to fizički kontakt a onda je Gagi tražio da poprska i njega pa se na kraju i sam isprskao.

Miloš je otišao u kuhinju a tamo su Firči i Sajko pokušali da ga isprovociraju duvajući mu dim od cigara u lice. Miloš je Sajku rekao da je dobar moamk ali da je upoznao pogrešne ljude i da mu takvo ponašanje ne priliči.

Kada je muzika napustila Farmu Miloš je pomogao Mini da prenese posteljinu u štalu a u povratku, Firči, Maja i Sajko su mu dobacivali razne uvrede.

Maca je u krevetu Draganu zapitkivao gde joj je čika Miloš kod koga će besplatno da letuje a Raka mu je rekao da ne dira Draganu koja je fino i vaspitano dete.