28.05.02FARMA 2010
Ko napušta imanje – Gagi ili Mina?
Raka i Maja su bili vredni od ranog jutra. Dok je Maja čistila štalu, Raka je muzo krave. Kasnije su njih dvoje razgovarali o raspodeli rada na Farmi. Zaključili su da žene rade muške poslove i da to nije u redu.
Zbog Sunca su premestili klupu u hladovinu i nastavili sa razgovorom. Pridružio im se i Miloš sa komentarom da zna koliko je sati ukoliko pogleda u nebo.
Na klupici u dvorištu su Mina, Dragana, Gagi i Miloš. Pričali su o slugama i gazdovanju. Gagi je u jednom trenutku rekao Milošu da ga i dalje voli bez obzira na sve nesuglasice koje su imali, na šta mu je Miloš odgovorio rečenicom „blago tebi“.
Gagi je posumnjao da Miloš i Zorica imaju neki dogovor. Rekao je da je vrlo čudno to što se njih dvoje stalo svađaju, a zatim mire. Miloš je pokušao da razuveri Gagija tvrdeći da Zorica nije loša osoba, ali da ima gadne navike. Prepričavao je kako je Zorica u par navrata ogovarala Miloša, govorila da je najgora cicija na svetu i da je teško đubre. Gagi se složio sa Milošem.
Sajko je u dvorištu ćaskao sa Milenom i Nemanjom o ceni stanova u Beogradu. Nemanja je otišao da se obrije, a Milena i Sajko su ostali da pričaju. Milena je primetila da je Nemanja ljut. Kada ga je pitala šta nije u redu, on joj nije odgovorio. Otišao je do bunara, a Milena je krenula za njim. Nemanja je prokomentarisao da je Milena nervozna na šta mu je Milena rekla da ne voli kada mu gluposti prolaze kroz glavu.
U spavaćoj sobi su Miloš, Mina i Gagi razgovarali o Gagiju. Gagi je rekao da su svi ljuti na njega zbog Miloša. Miloš je rekao da od klana ostalo samo jezgro, a da se sam klan raspao. Gagi je rekao da ga to ne zanima i da više nema osećaj ni prema kome. Mina je dodala da sada može mirno da ode kući jer su se svi pomirili.
28.05.12Razgovaraju o tome ko će kome dati štapić. Mina je rekla da se ne bi naljutila na Gagija i Draganu ako bi joj oni dali štapić, ali na Miloša sigurno bi. Milošu je zasmetalo to što se Dragana malo smeje. Ona je prokomentarisala da će se smejati kada se Mina vrati iz duela.
Gagi je komentarisao kako je ljut na Anabelu jer mu je uzela posao. Rekao je da ona sada nastupa, a on se snalazi, iako je grupa bila njegova ideja i sve je uložio u taj projekat. Zatim je pričao o svom braku sa Anabelom. Rekao je da ju je varao sa njenim najboljim drugaricama samo da bi joj pokazao koliko su loše njene drugarice, i da su mu se smučilo da ceo život priča kako je naivna. Tvrdio je da je isključivo iz tog razloga to morao da uradi. Mina ga je osudila i rekla mu da je budala. Ona je rekla sa sigurnošću da je mogao da spasi brak. Međutim Gagi joj je rekao da je brak bilo nemoguće spasiti i da mu nije nimalo žao što se brak raspao.
Povezana vest:  TERA NOVA, nova serija na FoxLifeu od 5. decembra