sons of anarchy

Sater o spinofu „SOA“ i seriji koja bi prethodila originalu

Tvorac u svetu gotovo kultne serije „Sons of Anarchy“ (Sinovi anarhije) Kurt Sater otkrio je da je u planu „prethodnica“ serije čija radnja će se dešavati tokom rata u Vijetnamu.
Sater, koji trenutno radi na srednjevekovnoj drami „The Bastard Executioner“, kaže da nije odustao od ideje da snimi seriju čija će radnja prethoditi onoj u „SOA“.
Plan je da se snimi „ograničena serija“ od 10 do 12 epizoda gde će glavni junaci biti mladi Džon Teler i Pajni i koja će objasniti njihovo prijateljstvo, povratak u SAD i osnivanje bajkerskog kluba „SAMCRO“, rekao je Sater Dedlajnu.
Sater je u medjuvremenu potvrdio da radi na potpuno odvojenom spin offu „SOA“ koji će biti fokurisan na Majance suparničku bajkersku skupinu iz „Sons of Anarchy“.
„Razmatramo kako će izgledati i sastajem se sa piscima“, rekao je Sater o spinofu koji će biti smešten u sadašnjost i daleko od severne Kalifornije koja je sedište „SAMCRO“-a.
„To ne znači da neće biti nekih kul, ironičnih ukrštanja sa poznatim likovima kako serija bude napredovala. Ali ne želim da bude previše blizu svetu koji poznajemo“, rekao je Sater.
Serija „Sons of Anarchy“ završena je prošle godine posle sedam sezona. U SAD ova serija koju mnogi nazivaju „Hamletom“ u bajkerskom miljeu, ima gotovo kultni status i veliku bazu vernih obožavalaca, a kameo role imali su Stiven King, Kortni Lav, Merilin Menson…

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Temelji metropola