03.06.03FARMA 2010

Miloš nastavio sa svađama

Jutro posle svađe Miloš se probudio mnogo pre Rake i završio sve poslove u štali i oko životinja. Zatim se Mini pohvalio kako je pomuzao krave za deset minuta i da je to sve što Raka i inače radi. Raka koji je sedeo za trpezarijskim stolom je sve to čuo pa je ustao i rekao Milošu da ga više ne pominje i da mu se ne obraća.

Miloš je Mini rekao da sinoć nije mogao da zaspi od pozitivnog uzbuđenja jer je sve farmere izblamirao. Objasnio joj je da je dao reč da će od danas da izvršava sve zadatke i da mu je Firči namerno dao odmah sinoć zadatak na šta se nije odnosilo njegovo obećanje. Zbog toga je sve iznervirao.

Mina se žalila kako joj je Maca rekao da ide na Tajland a Miloš joj je objasnio da je time uvredio jer su tamo prostitutke i tranvestiti. Ona je besno rekla da će rasčistiti sa njim kad dođu u Beograd.

Zorica i Raka su vredno čistili tor za ovce a Raka je i dalje komentarisao Miloša. Zorica mu je rekla da je tačna izjava da nekoga upoznaš tek kada jedeš hleb i budiš se svaki dan.

Proka je sa gazdom obišao imanje i konstatovao da zadatak nije obavljen ali da i dalje traje. Pohvalio je  Zoricu i Raku i rekao gazdi da ih nagradi jer su jedini vredni. Za ostale zadatke koji nisu izvršeni je upozorio Firčija da moraju ranije da ustaju da bi obavili ono što je preostalo.

Povezana vest:  Specijalni serijal Veridba od 90 dana: samoizolacija premijerno na TLC kanalu 23.maja

Farmeri su izjavili da ih Firčijeve kazne nisu uznemirile a Miloš je rekao da se ne oseća odgovornim.Nemanja je izjavio da više ne poštuje gazdu jer ne želi da preko njegovih leđa rešava svoj sukob. Firči je objasnio da će svi biti kažnjavani iako neko drugi farmer odbije da izvrši naređenje a ne samo Miloš. Raka i Maja su rekli da poštuju autoritet a Zorica je rekla da ga neće podržavati ako bude gazda i sledeći mandat.

Nemanja, Milena i Sajko su rešili da ignorišu gazdinu kaznu pa je Sajko otkrio Nemanji da ima skrivenu kafu kod sebe. Međutim nisu imali mlin pa su se na razne način dovijali kako da smrve zrna kafe. Mina je rekla Firčiju da oni piju kafu uprkos zabrane ali on je samo dodao da će ponovo biti kažnjeni.

03.06.10Miloš je Nemanji i Mileni ispričao kako se jutros pre Rake probudio i da je sve njegove poslove uradio. Zatim im je rekao da ne bi voleo da oni budu duelisti koji će sa njim otići u arenu jer mu je žao da ih izbaci.

Maja je pravila ručak, Dragana joj je pomagala a Mina je pekla hleb.Miloš se motao po kuhinji pa je Maja povikala da joj se skloni i da ide nešto drugo da radi. Izašla je da se požali Firčiju a Miloš je rekao da bi najviše voleo njoj da vidi leđa jer ga jako nervira.

Povezana vest:  Indijska kompanija žali zbog curenja epizode Igre prestola

Firči je tražio od Mace i Sajka da smisle neke zvrčke kojima bi nervirali ostale farmere. Predlagao je da napune sobu za sluge balegom ili da sipaju kapi za oči u hranu. Maca mu je rekao da niko ne shvata njegovu igricu i da ne može da se igra sa ljudima koji su emocionalno nepismeni i neinteligentni. Firči je rekao da je hteo da se izvini Milošu da vidi da li bi to ozbiljno shvatio a Maca mu je rekao da to ne radi jer nema poente.

Firči je farmerima saopštio da im ukida kaznu i vraća kaznu ali da Mileni, Nemanji, Sajku i Maci koji su prekršili zabranu određuje novu tajnu kaznu. Dodao je da su Zorica i Raka dobili nagradu od mentora zbog dobro obavljenog posle. Zorica je zamolila Miloša da uradi sve što mu Firči traži bez obzira na ton naredbe. On joj je rekao da danas ceo dan nije dobio ni jednu naredbu od njega inače bi je izvršio.

Mina se naljutila na Miloša jer je ućutkivao kada je opsovala pa mu je rekla da joj nije ni otac ni majka. On joj je objašnjavao da je to uradio za njeno dobro ali ona nije htela da ga sluša. Rekla mu je da više ne zna koju priču priča i da ne razume tu njegovu taktiku. Miloš joj je objašnjavao da kao i u šahu i u ovoj igri on mora da unapred predvidi potez ali ona mu je rekla da je opterećuje i da ne voli licemere.

Povezana vest:  DVOR 2011, Krađe u prodavnici i suze kraljice obeležile dan

03.06.15Sajko i Firči su smišljali kako da probude farmere koji su zaspali pa su rešili da lupaju varjačom po loncu dok se svi ne razbude. Firči je rekao da nema ništa protiv toga da ga svi farmeri mrze i da ih budi svako veče do nedelje a da će Nemanja sigurno dobiti sedam nervnih slomova. Prvo su otišli u štalu pa je Firči lupao o lonac  a Miloš se prepao dok se Dragana nije probudila. Onda su otišli u spavaću sobu i Firči je počeo da lupa a Nemanja koji ga je video je samo stavio čepiće u uši. Svi farmeri su se razbudili ali niko nije reagovao. Firči i Sajko su napravili pauzu a kada su drugi put došli do štale Miloš ih je čekao spreman. Kada je Firči počeo da lupa o šerpu Miloš ga je polio kofom vode. Dragana se probudila pa joj je on rekao da sada može mirno da spava jer je on rešio situaciju. Pomerio je krevet na vrata štale ali je Firči i treći put lupao na prozor. Zatim je rekao Sajku da mu više nije interesantno pa su otišli da spavaju.