x files new

NOVI DOSIJE X PREMIJERNO NA FOX KANALU U SRBIJI I CELOM SVETU!

FOX International Channels sa zadovoljstvom predstavlja TV događaj sezone – novo uzbudljivo poglavlje serije Dosije X u preko 60 zemalja. Premijera će u celom svetu pratiti prikazivanje u Sjedinjenim Američkim Državama, samo s nekoliko sati zakašnjenja. Premijera u Srbiji zakazana je za 26. januar u 22:00, a biće prikazane prve 2 epizode, jedna za drugom, tako da nas očekuje prvoklasna celovečernja zabava. Dugo očekivana nova sezona sastoji se od 6 epizoda i okupila je glavne aktere iz originalne postave – autora i izvršnog producenta Krisa Kartera, i, naravno, Dejvida Duhovnija i Džilijen Anderson u ulogama legendarnih agenata Ef-Bi-Aja (FBI) Foksa Moldera i Dejne Skali.
Dosije X, serija nagrađena Emi nagradama i Zlatnim globusima predstavlja fenomen popularne kulture i revoluciju u kreiranju TV sadržaja. I danas važi za jednu od najdugovečnijih naučnofantastičnih serija u istoriji televizije. Nove epizode ćemo gledati trinaest godina nakon završetka originalnog serijala.
Prve epizode Dosijea X premijerno su prikazane u septembru 1993. godine, a uticajna serija prešla je put od naslova koji su pratili samo zaluđenici za naučnu fantastiku, do velikog globalnog hita, i postala jedna od najuspešnijih televizijskih drama svih vremena. Osvojila ej 16 Emi nagrada, pet Zlatnih globusa i prestižnu Pibodi nagradu.
FOX je već neko vreme najšire distribuirani svetski zabavni kanal i sinonim za premijerno emitovanje najatraktivnijih svetskih serija, koje pomeraju standarde i postavljaju trendove. Jedinstvena internacionalna premijera serije Dosije X ispunjenje je FOX-ovog obećanja da će prvi predstavljati najbolje serije, svim gledaocima na svetu.
Model simultanih internacionalnih TV premijera predstavlja stub FOX-ove programske strategije i omogućava gledaocima širom sveta da uživaju u visokobudžetnim američkim serijama, kao što su Okružen mrtvima, Vejvard Pajns, ili Imperija, a uskoro nas očekuje i nova serija Izgnanik (Outcast), koju razvija interni studio kompanije FOX International Channels u saradnji s piscem Robertom Kirkmanom (autorom stripa i TV serije Okružen mrtvima). FOX kanal je dostupan u preko 340 miliona domaćinstava širom sveta.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Spasavanje divljih životinja