Fear the Walking Dead - Season 2 - First Look

NOVE PREMIJERE NA AMC KANALU
Serija THE NIGHT MANAGER 22. februara, 2. sezona serije FEAR THE WALKING DEAD 11. aprila

AMC Global je najavio nove ekskluzivne premijere. Osmi deo špijunske drame u kojoj glume Hugh Laurie („House“) i Tom Hiddleston (The Avengers), „The Night Manager“ biće prikazan u ponedeljak, 22. februara u 21h . Druga sezona serije „Fear the Walking Dead“, sestrinska serija hit serije „The Walking Dead“ biće premijerno prikazana u ponedeljak, 11. aprila u 3h po ponoći, istovremeno sa prikazivanjem u SAD, dok će se repriza emitovati istog dana u 22h. „Talking Dead“, tok šou Krisa Hardvika, predstavlja pregled svake epizode serije „Fear the Walking Dead“. Šou „Talking Dead“ će se ekskluzivno prikazivati u skoro svim zemljama u koma se emituje AMC Global.
Savremeno tumačenje špijunskog romana (koji je pisao John le Carré) serija „The Night Manager“, prati bivšeg engleskog vojnika Jonathana Pine (Tom Hiddleston) kog je regrutovao obaveštajac Angela Burr (Olivia Colman), kako bi se infiltrirao u život međunarodnog biznismena Richard Onslow Roper (Hugh Laurie). Njegov zadatak je da poruši savezništvo između obaveštajne službe i tajne organizacije za trgovinu oružjem. Kako bi stigao u srce Roperove imeprije, Pin mora da prođe testove kod njegovog glavnog šefa osoblja Majora Corkoran (Tom Hollander) i odoli iskušenjima koje mu postavlja Ričardova atraktivna devojka Jed (Elizabeth Debicki). U svojoj borbi da učini ono što je
ispravno, Pin prvo mora da postane kriminalac.
Izvršni producenti ovog projekta su John Le Carré, Simon Cornwell, Stephen Cornwell i Stephen Garrett. Pisac David Farr, je i izvršni producent, uz dobitnicu oskara, Susanne Bier koja je režirala seriju. „The Night Manager“ su producirali AMC, BBC One i The Ink Factory.
Druga sezona serije „Fear the Walking Dead“ će se emitovati kroz 15 epizoda u dva dela, od kojih će prvih sedam biti prikazano od ponedeljka 11. aprila. Ostalih osam epizoda će se emitovati kasnije ove godine. Prva sezona serije oborila je sve rekorde gledanosti širom sveta, što je uvrstilo AMC Global u top 10 mreža koje se gledaju u večernjim satima, na svim ključnim regionalnim tržistima, uključujući tu Evropu, Latinsku Ameriku, Aziju, Afriku i Bliski Istok. Takođe, prva sezona Fear the Walking Dead se ubraja među najgledanije u istoriji američke kablovske televizije uzevši u obzir ukupan broj gledalaca i ključne demografske parametre.
Izvšni producenti serije su Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert, a glavne uloge tumače Kim Dickens kao Madison, Cliff Curtis kao Travis, Frank Dillane kao Nick, Alycia Debnam-Carey kao Alicia, Ruben Blades kao Daniel, Mercedes Mason kao Ofelia, Lorenzo James Henrie kao Chris i Colman Domingo kao Strand. Snimanje serije započeto je još prošlog meseca na poluostrvu Baja u Meksiku u Baja studiju, domu nekih od najvećih okeanskih-setova poslednjih godina. Prva sezona se završila na Standovom imanju, koje gleda na Pacifik, gde Madison, Travis i njihova proširena porodica pronalazi privremeno sklonište. Broj hodajućih mrtvih ne prestaje da raste, i polako počinje da preuzima Los Anđeles, Strand se priprema da pobegne na „Abigail“, svoju veliku jahtu usidrenu na pučini.
Novo na AMC Global je i „Talking Dead“ čiji je domacin Chris Hardwick. On će ugostiti glumačku ekipu, producente, i zvezde i sa njima komentarisati svaku novu epizodu serije „Fear the Walking Dead“, prikazati scene koje nisu emitovane, kao i intervjuje.

Povezana vest:  PREMIJERNO PRIKAZIVANJE SERIJE"FEAR THE WALKING DEAD" U SVETU U PONEDELJAK 24. AVGUSTA U 3h i 22h PO LOKALNOM VREMENU