sajko_na_pijaciFARMA 2010

Sajko uspešna na pijaci

Zorica je od Sajka tražila da joj sa pijace donese trešnje. Ostali farmeri su se odlučili za čokolade i cigare.

Miloš i Raka su se uz prvu jutarnju kafu raspravljali. Miloš je pitao Raku zašto je ušao u radioničarski klan i zašto brani klandžije pogotovo Sajka koga je pre kritikovao kao i sve mlade. Raka mu je odmah na početku rekao da ga ostavi na miru i da ga izbegava ali je Miloš nastavio da ga ispituje. Pitao je zašto ga je psovao i raspravljali su kako je trebalo da se ponaša u situaciji sa Firčijem. Raka mu je objasnio da ga je isprovocirao i da je preterao a Miloš mu je rekao da ga vređa istina. Posle mu je rekao da se nije očešljao od kako je došao i da ne pere zube a Raka mu je rekao da on ne ide po Farmi da gleda ko šta radi. Miloš je dodao da mu se nije ni zahvalio što ga je naučio da se opere da ne unosi smrad iz štale a Raka se iznervirao. Zorica koja je sve vreme sedela i ćutala ustala je i otišla.

U kuhinji je Raka opomenuo Miloša da tu ne seče nokte jer nije higijenski.

Mina se pobunila što Dragana nije odmah kada joj je rekla ustala da prošetaju pse nego je rekla da hoće da popije kafu. Firči i Dragana su joj objašnjavali da se opusti i da ne mora sve baš u sekundi da se uradi kada ona zamisli. Mina im je rekla da ona to ne voli i da njoj niko ne pomogne a kažu da hoće.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: SAVRŠEN STIL – MODNI IZAZOV

Sajko je ovaj put za odlazak na pijacu imao pomoć jer je poveo magarca Okija. Na pijaci je uglavnom pevao i davao stvari koje su farmeri napravili a za uzvrat je dobio dosta namirnica. Svi ukućani su se prijatno obradovali a Zorica je izljubila i njega i Proku jer su joj doneli trešnje. Svi su hvalili Sajka a on im je ispričao da na pijaci narod nije bio neprijatan prema njemu. Zbog toga mu je Miloš prišao i čestitao pa je rekao da je narod video da on nije psovao.

Sajko je zadovoljan početkom svog mandata a svi farmeri su prezadovoljni namirnicama koje je doneo sa pijace.

raka_sediMilena i Nemanja su sporečkali oko toga gde će i da li će zajedno da letuju. On nije razumeo njenu izjavu da joj je svejedno do god letuju zajedno pa je tražio da mu objasni šta je htela da kaže. Ona mu je rekla da ne želi da se raspravlja i da mogu da pričaju samo o vedrim temama. Posle su se šalili zašto ona umek pere veš i kako joj on namerno ne pomaže.

U radionici je došlo do novog rasporeda pa su napravljene dve celine. Jedna gde su članovi navodnog klana a druga gde ostali mogu da rade. Raka je u šali rekao da je njegova taktika bolja jer se priklonio klanu da bi ga iznutra razbio a da Miloš to ne može jer ni sa kim ne razgovara. Maca i Sajko su prebacili još jedan krevet u radionicu a zatim su sve počistili. Miloš smatra da je njegova zasluga što je radionica očišćena jer ih je on svojim  natpisom na majici opomenuo.

Povezana vest:  Britni Spirs gostuje u "Devici Džejn"

Miloš i Nemanja su čistili svinjac pa su uu pauzi razgovarali. Miloš je Mileni i njenu rekao da ne zna zašto ga je Firči uzeo na zub ali da mu to odgovara jer tako ima materijal da igra igru. Priznao je da se u početku nervirao ali da se posle iznervirao kada se Nemanja prijavio za slugu jer ga je prešao. Rekao im je da će sada malo Raku da proziva i zbog priklanjanja klanu i zbog njegove šuge jer se manje kupa i od Maje.

Za to vreme Raka se kupao u letnjem kupatilu i ispričao Firčiju da je svoje prve kupatilo sagradio sedamdeset treće godine.

Nemanju je savetovao da se on i Milena prijave za sluge pa mu je rekao da će mu dati sve odgovore za pitanja u duelu i da treba da ih unapred uči. Nemanja mu je rekao da misli da je on sledeći koji će ispasti i da misli da je Maja stavila Sajka za gazdu da bi  Miloš bio sluga.

Miloš je imenovao Draganu za svog savetnika pa joj je rekao da ga udari ispod stola ako večeras pretera u svom izlaganju. Zatim je Minu terao da pije vodu iz njegove ruke dok joj on pridržava čašu a dok je prostirala veš poljubio je u leđa. Mina se bunila jer je on pre pričao samo sa njom i Draganom a sada se druži i sa Milenom i Nemanjom. Rekla je da je shvatila da on njih dve na neki način iskorišćava. Miloš je rekao da namerno malo nervira Minu pa je posle ljubi da se pomire. Ona i Dragana su komentarisale da je ove nedelje on promenio strategiju i da ih nervira kada ih provocira.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Čudovišta iz reke

milos_i_zorica_na_klupiFarmeri su napravili zastavu Farme. Ispisali su svoja imena u poljima koja su prethodno iscrtali na peškiru. Redosled imena su izvlačili iz ćupa. Zastavu su okačili i planiraju da kad neko ispadne njegovo ime precrtaju a onaj ko pobedi može zastavu da ponese sa sobom.

Sajko je za sluge izabrao Macu i Milenu. Prethodno je  napravio šalu jer je rekao da će izabrati one koji nisu bili ili nisu odavno bili i da Zorica i Raka mogu da snime duet kada izađu. Miloš je pre toga želeo da kaže da je u radionici ostalo još alat da se sredi ali mu Firči nije dao da dođe do reči.

U igri istine Miloš je rekao da je očekivao da ne bude sluga jer ovako žele Macu da spasu. Raka mu je obasnio da ga je opsovao jer je slagao da je bio u Trsteniku.A Maca je Milošu rekao da mu više ne spominje majku.

Tokom žurke Miloš je hteo Mileni da prostre peškir ispred kreveta da se ne prlja ali je greškom to uradio ispred Macinog kreveta.