Osvoji promo kod Pickbox

Osvoji promo kod za Pickbox i gledaj sav sadržaj besplatno!

Želite da gledate omiljene serije ili filmove bilo kad i bilo gde? Ona je Pickbox pravi izbor za vas! Pickbox je internet televizija koju možete da gledate neograničeno bilo gde i bilo kada. Pickbox možete da gledate na Samsung ili LG Smart TV-u, računaru, tabletu ili pametnom telefonu. U Pickbox arhivi trenutno ima nekoliko hiljada sati serija, filmova i crtaća, a sav sadržaj je preveden titlovima ili sinhronizovan na četiri jezika – srpski, hrvatski, slovenački i makedonski.
Možete se registrovati preko Pickbox aplikacije na Samsung i LG Smart TV-u, tabletu i pametnom telefonu ili preko računara na stranici www.pickbox.tv. Nakon registracije dobijate uvid u opise sadržaja koje Pickbox nudi i mogućnost gledanja najava za iste. Kako biste mogli da uživate u gledanju svega što Pickbox nudi, potrebno je da aktivirate svoj korisnički nalog. Pickbox jedva čeka da se registrujete i postanete najbolji prijatelji.
A portal ATASTARS i Pickbox spremili su za vas iznenđenje! Delimo 5 Pickbox promo kodova od 7 dana kako biste isporbali Picbox i uverili se i sami kako je ovo sjajan način da gledate serije, filmove i crtaće kad vi hoćete i gde hoćete!
Petoro najbržih koji se jave na mail [email protected] dobiće promo kod u trajanju od sedam dana. Budite brzi!

Povezana vest:  Nova sezona serije “Lutrijom do kuće iz snova” stiže 15. januara na HGTV