Upoznavati nove ljude je dovoljno teško, ali izlaziti sa poznatom osobom je posebno, skoro nemoguće sve do sada. E! otkriva fascinantan ljubavni život najpoznatijih holivudskih singl osoba u seriji Famously Single (Čuveni samci) koja se premijerno prikazuje 24. juna od 21:00. U potpuno novoj seriji osmoro poznatih ličnosti žive pod jednim krovom u centru Los Anđelesa i zajedno preispituju svolje ljubavne neuspehe. Kroz zabavne zadatke i vežbe slava se uklanja i gledaoci mogu da vide najemotivnija iskustva, kao iz naslova tabloida.

Od svih privilegija koje donose slava i bogatstvo, garancija za nalaženje prave ljubavi nije među njima. Kroz premijernu sezonu poznate ličnosti dobijaju originalne zadatke od strane stručnjaka za emotivne veze, doktorke Darcy Sterling. Uz njeno 20-ogodišnje iskustvo ona vodi poznate ličnosti kroz intenzivan proces kako pojedinačno tako i u grupnim razgovorima.

Primorani da budu proakativni po pitanju upoznavanja i izlaženja sa drugima, grupa pokušava da nađe ljubav svog života u klubovima, kafeima, turistički atraktivnim mestima a čak i među sobom. Nešto što nikako nije moglo da se predvidi, desiće se, osećanja se razvijaju brže nego što je iko očekivao a romantična osećanja će provejavati kroz kuću.

Povezana vest:  Nova emisija na kanalu E! od 4.11 - LADYGANG

Među samcima se nalaze:

Pauly D je međunarodno priznati DJ, ali najpoznatiji po svojim izjavama u seriji Jersey Shore. On kaže: “Imam reputaciju ženskaroša, da sam sa svim devojkama iz serije. Ali ja tražim onu jednu sa kojom mogu sve da podelim. Svi mi kažu da ne tražim, da će ta devojka naići, ali ona nije naišla i verovatno radim nešto pogrešno.”

Brandi Glanville je najpoznatija  kao izazivač problema u seriji The Real Housewives of Beverly Hills.  Dok se oporavlja od skorog razvoda , a bila je u braku 13 godina, ona razmišlja na ovaj način: “Ja sam sama jer imam tendenciju da sabotiram veze kada imam makar i najmanju moguću sumnju u nešto. Samo mali procenat muškaraca može da zadrži zakopčane pantalone.”

Willis McGahee je bivši NFL igrač kome su dosadili tračevi o njegovim navodnim aferama. Uz 10 godina provedenih u fudbalu  on ima i osmoro dece sa sedam različitih žena. On kaže: “Kada se veza završi to je normalno jer sam bio neveran u prošlosti. Prošlost vas sustiže. To što sam NFL igrač ima za rezultat da vam se žene stalno nabacuju.”

Povezana vest:  Satnica venčanja princa Vilijama

Aubrey O’Day je umetnica sa platinastim tiražom iz rijalitija Making the Band i grupe Danity Kane.  Ona je izjavila: “Dobijam faulove na sve strane. Nemam ideju kako da nađem ljubav, primećujem sve  negativnosti u vezama i onda mi na kraju nije stalo, znam unapred kako će se završiti. zašto to radim sebi?”

Josh Murray na žalost nije pronašao ljubav čak ni posle pobede u rijalitiju The Bachelorette (Udavača).  On otkriva:  “Nisam bio u mnogo veza, takav je moj ceo život još od srednje škole. Tako da sam vrlo izbirljiv.”

Jessica White je supermodel  koja je krasila strane magazina poput Sports Illustrated, GQ i Vogue, nosila je čuvena krila Victoria’s Secret anđela.  Izlazila je sa mnogim uticajnim ljudima, ali kaže: “Imam fobiju koja se odnose na dve godine zabavljanja i kažem da je to dvogodišnji svrab. Posle dve godine ja pakujem svoje stvari i odlazim.”

Povezana vest:  Misteriozni bilbordi osvanuli širom Beograda - Bez da trepneš?

Calum Best je televizijska ličnost iz Londona, preduzetnik i model. On ume da se otarasi divljih devojaka, ali priznaje: “Godinama sam bio poznat kao plejboj, ali posle nekog vremena ta reputacije se otela kontroli. Nije mi se to dopadalo dok sam postajao stariji. Sada hoću ozbiljnu vezu.”

Somaya Reece je izuzetna latinoamerička umetnica iz VH1 rijalitija Love & Hip Hop Hollywood. Ona kaže: “Generalno je teško upoznati nekoga ali kada postanete javna ličnost, to postaje još teže.”

Famously Single se emituje u produkciji Irwin Entertainment sa John Irwin, Damian Sullivan i Alex Weresow kao izvršnim producentima, kao i sa Casey Spira i Krista Chael kao koproducentima.

Nije lako biti slavan.  Pronaći ljubav svog života kao javan ličnost je još teže. Famously Single će premijerno biti prikazan u petak, 24. juna u 21:00 samo na E!