Pickbox ti ovog meseca donosi novitete i mnoge pogodnosti koje će tvoje iskustvo gledanja serija još više poboljšati. Uz promenu kvalitete slike, mogućnost gledanja na više ekrana u isto vreme, tu je i mala promena u cenama.

Više uređaja u isto vreme

Glavna novost koju Pickbox donosi sjajna je stvar za celu porodicu. Za jednu Pickbox pretplatu dve osobe na dva različita uređaja u isto vreme mogu da gledaju seriju koju žele. To znači da nema više bitke šta će se i kada gledati, nego svako gleda šta hoće. Za sve koji su se pretplatili na jedan ili 6 meseci, serije istovremeno mogu da gledaju na 2 uređaja. Svi koji su se pretplatili na godinu dana, serije i filmove istovremeno mogu da gledaju na 3 uređaja.

Povezana vest:  FARMA 2010, Stiglo je proleće..

Više HD-a

HD-a nikada ne može da bude previše, tako da je i Pickbox odlučio da uvede promene po tom pitanju. Iako si već sada mogao da na Pickboxu određene sadržaje gledaš u HD-u, njih će od sad biti još više. U HD-u ćeš od sad moći da gledaš Diznijeve filmove i crtaće, filmove poput Eni Hol, Bosonoga kontesa i Amitvil horor, serije Crna jedra, Zvezdana kapija: Atlantis, Fargo, Vikinzi, Mladi vukodlak, Zvezdana kapija: Univerzum, Mladi inspektor Mors i još brojne serije o kojima ćemo te obaveštavati u budućnosti. Naravno, imaćeš i priliku da ekskluzivno gledaš 3. sezonu serije Moć koju je producirao Fifti Sent i koja na Pickbox stiže 18.7, samo 24 sata nakon američke premijere.

Povezana vest:  Premijera četvrte sezone serije "Sluškinjina priča" 29. aprila

Nova cena na Pickboxu

Ako si stari korisnik Pickboxa iz meseca u mesec, slobodno preskoči ovaj deo jer za tebe cena ostaje nepromenjena narednih godinu dana. Naravno, i dalje možeš da uživaš u blagodetima HD-a i istovremenih uređaja.

Novi korisnici Pickboxa će mesec dana i dalje plaćati isto kao pre. Šest meseci će ih koštati 3499 dinara, a ako se odluče na godišnju pretplatu koja iznosi 5999 dinara, uštedeće 901 dinar godišnje. To znači više meseci, manje dinara!

Povezana vest:  DVOR 2011, Posle incidenta Bojanić ponovo držao slovo seljanima