MACA_SVIRA_GITARUFARMA 2010

Zadovoljni farmeri


Svi farmeri su zadovoljni otvorenim studiom koji je održana na imanju. Slažu se da im je bilo jako zanimljivo i da su pitanja koja su im postavljana bila interesantna. Miloš je jedini bio neraspoložen jutro posle i rekao je da ima svoje mišljenje o pitanjima ali da će ga zadržati za sebe. Draganu i Minu je obavestio da će ubuduće samo službeno razgovarati sa njima i da su ga jako zabolele Minine izjave. Rekao joj je da ga je uvredila svojom izjavom da ne zna da li joj se udvara i da li je pedofil. Mina se branila da nije tako rekla već da je objasnila da ne može da zna šta se dešava u njegovoj glavi i da je nju uvredilo pitanje o njegovom pipanju grudi. Miloš joj je ljutito odgovorio da je najbolje da ništa ne priča i da je glupa jer nema koncentraciju šta treba da kaže. Dodao je da je branila sebe a njega stavila u vatru i da ga je jako razočarala. Mina je rekla da joj je sve to previše i da je juče ceo dan bolela glava. Htela je da mu se izvini ali Miloš je bio ljut i rekao joj je da ga sahranjuje svojim komentarima.

Povezana vest:  Grease: Rise of the pink ladies ovog proleća, samo na SkyShowtime platformi

Miloš je bacio Firčijev crtež njegovog portreta pa je Firči rekao Zorici da i ona može da baci portret na kome je nacrtana kao veštica. Onda je ponovo nacrtao Miloša kao neku životinju i prislonio crtež Miloševom licu da ih uporedi. Miloš se razbesneo i pokušao da mu otme crtež a onda mu je rekao da će ga naterati da isti pojede.

Mina je rekla da se Miloš naljutio na nju i da joj je krivo zbog toga a da se Dragana distancirala i da je izbegava. Miloš je za Draganu rekao da je mudra i da je samo ćutala a da Mini čovek ne može ništa da objasni i da ne treba da priča za kamere jer je glupa. On i Firči se slažu da je sve otišlo predaleko i da ovo više nije igra.

Mina se požalila Zorici da se Miloš naljutio na nju i da je rekao da ga je ona ocrnila a kako je Dragana ćutala. Zorica joj je rekla da niko nema ništa protiv njega ali da on ima nešto protiv svih a Mina je dodala da je upao u neku paranoju.

Povezana vest:  Serija „KUĆA ZA VENČANJE" kreće na TLC kanalu

Proka je bio u obliasku imanja a zatim je održana mini izložba od radova koje su farmeri napravili.

Farmeri su za tajne zadatke  rekli da misle da su uspeli u njihovom izvršavanju. Raka je otkrio Zoričin zadatak jer mu nije bilo logično da ne priča sa njim, Zorica je otkrila Minu a svi su lako otkrili Raku koji nije išao u štalu.

Mina i Miloš su ponovo razgovarali i ona je pokušala da mu objasni šta je mislila. Rekla mu je da ga poštuje i da se sa njim druži a da sa ostalima samo kontaktira službeno. On je i dalje bio uvređen i rekao joj je da je trebalo da kažu da su njemu prišle kao pravdi i istini a ne kao Milošu Bojaniću. Objasnio joj je da je trebali i da kaže da joj je on kao brat ili otac i da im ništa neprilično nije radio. Posavetovao je da mora da reši svoj problem nepoverenja prema ljudima a ona mu je rekla da zna da joj je to problem i da joj je teško a onda se rasplakala.

Povezana vest:  Demi Lovato biće voditeljka dodele nagrada E! PEOPLE'S CHOICE AWARDS

Maca i Sajko su se šalili sa Draganom pa su joj se udvarali. Obojica su joj govorili da su bolji od onog drugog za nju i da su zaljubljeni u nju. Ona im se smejala i rekla da Maca može tata da joj bude a Sajko mlađi brat i da je ne gnjave.

 

Zorica je jako teško podnela  tajni zadatak ignorisanja Rake pa je zahtevala da joj kažu kada bude ponoć da ne bi morala da čeka do jutra. Nadala se da je Raka shvatio da je to samo zadatak i da se nije naljutio.

Maca je molio Firčija da mu da malo čokolade i ubeđivao ga da je prošla ponoć pa može da ih otkrije da ih je on krio. I ostali farmeri su otkrili svoje zadatke a Nemanja je rekao da je njegov baš bio težak i da ga je otkrio tokom igre istine jer se iznervirao.