maca_i_milosFARMA 2010

Maca i Friči žele Bojanića


Maca i Firči su na tremu razgovarali o tome kako bi mogli da se zabave na račun Miloša Bojanića. Firči je predložio da napravi igricu koja će biti vezana za Miloša Bojanića. Igricu ne bi mogle da igraju plavuše.

Miloš je u gazdinoj kući pričao kako nije smeo da zaspi jer se plašio da mu Maca i Firči nešto ne urade. Tvrdio je da ne zna šta im može pasti napamet i da zbog toga više ne može da spava u kući kao i svi ostali farmeri. Za Macu je rekao da je veće zlo od Firčija.

Milena, Nemanja, Gagi i Dejan su razgovarali o vremenu provedenom na Farmi i o sredstvima kojim se neki farmeri služe kako bi što duže ostali na imanju i kako bi eventualno pobedili. Nemanja je rekao da ne može da peva kada želi zbog velike količine negativne energije na Farmi.

Firči i Maja su razgovarali o Zorici. Maja je imala predrasude o njoj, medjutim, kako je rekla, posle više od dva meseca provedena na Farmi se uverila da je ona zapravo jako dobra žena.

Povezana vest:  Harlan Koben prvi predsednik žirija Kanskog festivala serija

Dragana i Mina su u spavaćoj sobi šaputale o svom konačnom plasmanu. One su sigurne da će uspeti da stignu do finala.

Miloš je rekao Dragani da je Maca mrzi. Dragana je poverovala i dodala da Maca mrzi sve, pa i samog sebe. Milošu je rekao kako mu je jedina želja na Farmi da pobedi Maci i Firčija. Zatim su prešli na ogovaranje Zorice. Složili su se da je ona uobražena i ljubomorna.

Pridružila im se i Mina. Ćaskali su o svojim pevačkim karijerama, pevanju i nastupima. Mina je opisala kako je dobro zacenila jedan svoj nastup, pa se gazda razmišljao da li da joj plati toliko. Zaključila je da mnogo vredi jer je lepa, zgodna, mlada i odlično peva. Miloš se složio sa Minom da odlično peva.

Firči je sa Majom i Marijom ogovarao Miloša. Tvrdio je da je Miloš ispod kreveta sakrio sekiru, jer se plašio da ga on ne napadne na spavanju. On je rekao da nije video sekiru, ali da je čuo kada je Gagi pričao o tome.

Maca je rekao da bi voleo da ima pingvina kao kućnog ljubimca.

Povezana vest:  Premijera na na TLC kanalu - Neveste sa oblinama

Zorica je pekla hleb. Milena je pohvalila Zoričin hleb, ali joj je Zorica rekla da pljune i pomeri se sa mesta jer hleb još nije gotov, a ona je sujeverna.

Zorica je rekla Mariji kako „lepo“ izgleda, da je sva žuta i grozna. Dodala je da bi se farmeri, kada bi Marija ostala sa drugima, verovatno stalno svadjali.

Zorica i Maja su u kuhinji pevale makedonske pesme. Marija je prošla i čula šta su njih dve pevale, pa je počela da imitira Tarzana.

Dejan, Zorica, Nemanja i Maja su ismevali Miloševe lapsuse. Razgovarali su i o prljavom kupatilu. Zorica je rekla da je to zato što je neko mokrio u koritu u kome se farmeri kupaju. Nemanja je rekao da se u toku noći čuje kako je neko ustao i otišao u kupatilo. Zorica je potvrdila da je voda u koritu promenila boju kada je ona ušla u kupatilo.

Pričali su o Raki. Složili su se da se dobro i pošteno ponašao prema ostalim farmerima. Rekli su da se odricao hrane kako bi drugi imali šta da jedu, i da je zato najviše smršao. U spavaćoj sobi je Miloš pričao o braku sa ostalim farmerima. Pričao je kako je upoznao svoju sadašnju suprugu. Rekao je kako je od prijatelja tražio neku stariju ženu jer je rešio da se oženi. Dodao je da su mu se nabacivale mnoge žene, sve dok nije slučajno upoznao svoju sadašnju suprugu Branku koja se slučajno udala za njega. Rekao je da je bila malo mladaj od njega, nekih 27 godina. Rekao je da kada je ona ušla u kuću, pitala je Miloša da li sme da zove svoje roditelje da im javi kako je iz poštovanja prema njemu. Tvrdio je da je izvrsna domaćica, i kako on zna sve da sprema, ali da mu ona ne da da se približi kuhinji. Vidno uznemirena Mina je prepričavala, po njoj, najgori potez u njenom životu. To je, kako je rekla, njen brak, koji se okončao pre 4 godine.

Povezana vest:  Ako ste propustili prenos MTV Movie Awards ne propustite specijalnu directors-cut reprizu!

Ivan je uzeo gitaru kako bi razveselio farmere koji su bili razočarani lošim i prohladnim vremenom na Farmi.