Shakira-1MTV World Stage: Shakira i Lady Gaga

 

Samo na kanalu MTV – prenosimo atmosferu sa sjajnih koncerta širom sveta! U petak, 25. juna u 21h pogledajte nastupe dve trenutno najveće muzičke zvezde, o kojima se u poslednje vreme najviše govori, a to su Shakira i Lady GaGa!

Shakira, kolumbijska pevačica, tekstopisac, producent, plesačica i humanitarac, jeste neko koga verovatno ne treba posebno najavljivati. Prvi album je snimila sa 15 godina, a svetsku slavu je stekla 2001. godine albumom na engleskom jeziku „Laundry Service“ koji je bio prodat u gotovo 15 miliona primeraka širom sveta. Dobitnica je nebrojano mnogo nagrada u Evropi, SAD i Latinskoj Americi, a njen nastup na otvaranju Svetskog fudbalskog prvenstva u Južnoj Africi je samo još jedan dokaz njene popularnosti.

Povezana vest:  Umrla glumica iz serije "Vesele sedamdesete"

Glamurozna, barokna i upečatljiva Lady Gaga, je vlasnica singlova Just Dance i Poker Face, koji su dosegli prvo mesto top lista u preko 20 zemalja, proslavivši njenu ličnost, kao i glasovne kvalitete, širom sveta, za to za tili čas. The Fame Ball turneja 2009. je po rečima Lady Gage, u duhu Andy Warhola; pop nastup, umetnost, multimediji, moda, tehnologija, spotovi i film. 8. jula na trgu Fosos, na Malti, Lady Gaga je oduševila 50.000 posetilaca kocerta Isle of MTV, dokazujući da je zaista nova princeza popa.

Povezana vest:  Serijal „Instruktor Šarmantni" na TLC kanalu

Pogledajte koncerte koje su održale Shakira i Lady GaGa u okviru MTV World Stage serijala u petak, 25. juna u 21h!