05.06.18FARMA 2010

 

Pobednik je Miloš Bojanić

 

U superfinalu Farme 2010 su se našli Mina Kostić, Dragana Milošević, Ivan Fece Firči, Dragan Marinković Maca i Miloš Bojanić. Odlukom publike prvi je imanje u Lisovićima napustio Firči, za njim je krenula Mina, pa Dragana koja je kao trećeplasirana osvojila nagradu od 20.000 evra.

Povezana vest:  OKTOBAR NA HBO-u

Maca i Miloš, žestoki suparnici od samog početka Farme, do studija u Šimanovcima nisu došli helikopterom kao što je bilo porvobitno planirano zbog vremenskih uslova, već su stigli automobilom. Ispred studija ih je dočekala masa koja je Miloša pozdravila, a Macu izviždala. Mi se pitamo zašto je to bilo baš tako i kuda srlja ova Srbija kada je odlučila da veći deo svojih glasova da Milošu Bojaniću. Bojanić je osvojio 100.000 evra (39,68 odsto glasova), dok je Maci pripala nagrada od  30.000 evra (29,11 odsto glasova).

Povezana vest:  Nove epizode Hiljadu i jedne noći na Foksu

Šta njih dvojica misle jedan o drugom i boravku na imanju čućemo u nedelju uveče u specijalnoj emisiji na Pink televiziji.

A šta će se dešavati u danima koji slede, da li će pasti i poneka tužba zbog silnih uvreda koje su pljuštale na Farmi kao kiša ostaje da vidimo.