Rvačke zvezde, bliznakinje iz porodice Bella, Džon Cena (John Cena) i Danijel Brajan (Daniel Bryan) useljavaju se pod isti krov u novoj seriji koja se premijerno prikazuje 16. oktobra u 21:00h na E! kanalu.

Dvoje je društvo, gde je troje, tu je već gužva, a četvoro – e, pa to je već previše.  E! Entertainment Television prikazuje sirov materijal i stvarne živote rvačkih super zvezda WWE®, Nikki i Brie Bella u seriji Total Bellas (Totalno Bele) koja je nastavak mega hit serije kanala E!,  Total Divas.  Šest jednočasovnih epizoda pružiće gledaocima ekskluzivan i intiman uvid u živote VIP ličnosti porodice Bella i njihovih izabranika, Džona Cene (John Cena) i Danijela Brajana (Daniel Bryan), dok ove četiri upečatljivo jedinstvene i komične ličnosti zajedno žive pod istim krovom po prvi put u svojim životima.

Povezana vest:  Saut park će se prikazivati bar još tri godine

Serija počinje tako što su Niki i Džon prinuđeni da se povuku  zbog povreda i Danijelovog nedavnog povlačenja iz ringa.  Ova dokumentarna serija pratiće odnose ovih parova koje čine osobe koje se međusobno veoma razlikuju, a to su ekscentrične rvačke super zvezde, dok se Bri svojski trudi da neguje ne samo Niki, već i Džona i Danijela sve dok ne ozdrave, i sve to dok nastoji da oni ostanu i mentalno zdravi.  Niki je nedavno bila na operaciji vrata, Bri se povukla iz „Rvačke manije“, Danijel se konačno povukao iz WWE, a Džon postaje sve poznatiji u Holivudu.  Njihovi obožavaoci će dobiti ekskluzivnu priliku da provire u prostor u kome se ove četiri dinamične individue bore da uspostave ravnotežu između realnog života i pripreme za neizvesnu budućnost koja je pred njima.

Povezana vest:  Majka Lejton Mester odustala od tužbe protiv ćerke

Seriju Total Bellas producirao je WWE i Bunim/Murray Productions.  Gil Goldschein, Jeff Jenkins i Russell Jay su izvršni producenti za kompaniju Bunim/Murray Productions.  Kevin Dunn je izvršni producent za kompaniju WWE. Nikki Bella i Brie Bella su takođe izvršne producentkinje serije.

 

Kuća u kojoj nema sloge ne može da se održi… na štiklama. Serija Total Bellas premijerno se prikazuje 16. oktobra u 21:00h samo na kanalu E!

Povezana vest:  Ne treba vam rezervacija za idealno veče