„Treće još veće“ od večeras, utorkom u 22.15

Najtalentovaniji komičari i glumci će svakog utorka zabavljati publiku i takmičiti se u tome ko je najduhovitiji. Odluku o pobedniku doneće publika u studiju direktno glasajući za najduhovitijeg ili najsmešnijeg.

Pored Ivana Ivanovića, u emisiji ćete gledati Branka Đurića Đuru, koji se kroz ovu emisiju vraća na televiziju u Srbiji, radeći ono što najbolje radi, zasmejavajući vas. Tu su i Ivanovi muškarci Srđan Dinčić, Branislav Raičević i stendap komičari Aleksandar Perišić i Nikola Silić.

Očekuje vas veče smeha i zabave uz skečeve, šaljive vesti, komičarske igre, improvizacije i neopisivu želju ovih ljudi da vas zasmeju.

Autor emisije Ivanović objašnjava kako je došlo i do treće večeri tokom koje će zabaviti publiku na pomalo specifičan način:

-Došao sam na ideju da napravimo emisiju koja će biti festival komedije i koja će za cilj imati isključivo da zabavi ljude. Ovo će biti svojevrsno takmičenje, publika u studiju će birati ko je najduhovitiji od naših stendap komičara. Mislio sam da baš iz tog razloga nije fer da u mojoj emisiji i ja učestvujem u tom takmičenju ali publika će na kraju svake epizode imati priliku da glasa za mene  da li sam dobro ili loše obavio svoj posao. Sa nama će svakog utorka biti zvanično najduhovitija ekipa momaka – Branko Đurić Đuro, Srđan Dinčić, Bane Raičević, stendap komičari Aleksandar Perišić i Nikola Silić. Nadam se da će u budućnosti i ostali komičari prihvatiti da s vremena na vreme dođu kao VIP gosti i učestvuju u ovom šou programu.  Zaista sam želeo da uradim emisiju koja je stvarno posvećena samo publici, stvarnoj zabavi bez ikakvih drugih misli i poruka.

Povezana vest:  Nova epizoda serije "Turbo-dvojac"

-Emisija ima nekoliko segmenata u kojima određujem zadatke, maltretiram neke poštene ljude“, kroz šalu Ivan objašnjava pravila igre i dodaje:“ Imamo igre improvizacije koje ovi momci već uspešno rade na svojim stendap nastupima. To je nekoliko igara koje će se u krug smenjivati. Igraće se po dve igre u jednoj epizodi, postoje panel discipline u kojima publika u studiju glasa, to su takozvani pančlajnovi komičara na zadatu temu koju im ja određujem, moraju na licu mesta da improvizuju, smisle i govore neke smešne pančlajnove, a onda publika bira ko je tu stvarno bio duhovit, a ko nije. Imamo i rubriku koja se zove „Spomenar“,  koja se odnosi na sve ono što smo mi radili u proteklih šest godina kada je emisija startovala, na primer kakvu sam frizuru imao pre toliko godina, a da mi to niko nije rekao, podsećanje na gomilu stvari koje smo radili jer je nekako obrnut generacijski krug. Publika koja nas sada gleda dobar deo ni ne zna šta smo radili 2010. i 2011. godine. A tu ima mnogo zanimljivih stvari. Biće dosta skečeva koje ćemo snimiti samo za ovu priliku. Đura ima svoju redovnu rubriku u kojoj daje savete gledaocima na razna pitanja koja ih muče – šta ukoliko kasnite na sastanak sa devojkom, kako da slažete taštu. Ta rubrika će se zvati „kako da“ i „kako ne“.

Povezana vest:  Nova Suzan Bojle je slatka Džeki Evanho i ima samo deset godina

O tome da li će se postavka komičara širiti, popularni voditelj kaže: „Nadam se da će nam se u budućnosti pridružiti Andrija Milošević, Rene Bitorajac kao predstavnik Hrvatske, voleo bih da to postane regionalno takmičenje u duhovitosti. Pozvaću i Mićka Ljubičića ukoliko bude želeo da se pridruži s vremena na vreme. Nadam se da će ovo biti prava revija komedije u televizijskom formatu. Snima se u našem studiju koji je dosta promenjen za tu priliku, razne neke stvari smo dodali, te će tako već poznati prostor biti ulepšan novim elementima – pozorišnom zavesom, elektronskim gedžetima, baš kako priliči svojevrsnoj klupskoj komičarskoj zabavi. Imam i jedan divni crveni cilindar…“.

Povezana vest:  Džon Ham: Don Drejper je turoban lik