Ovog meseca slavimo ikone životinjskog sveta dok se program „Popodne sa životinjama“ nastavlja svake subote, sa emisijama posvećenim ikonama životinjskog carstva: tigrovima, vukovima, pandama i kitovima.

Tigar je najsmrtonosnija mačka na svetu, ali da li njegova rika zaista može da prikuje i parališe plen? Naučnici imaju za cilj da reše ovu misteriju u emisiji „Tigrov napad“.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Katarina našla imunitet i osvojila dupli glas, Nikola sumnja da ispadaju ili on ili Toni

U emisiji „U potrazi za vukovima“, biolog koji proučava vukove Gudrun Fleger je obolela od raka i tokom oporavka ima jedan cilj – da se vrati vukovima. Ispratite je u pokušaju da im uđe u trag u Stenovitim planinama.

Program „Panda je rođena“ prati dve sezone tokom parenja pandi u Nacionalnom zoološkom vrtu u Vašingtonu, kao i trenutak kada pande Mej Sjeng i Tjen Tjen konačno vide svoju bebu.

Povezana vest:  Premijera dokumentarne HBO serije "Obama: U potrazi za savršenijim savezom"

Zaronite u dubine okeana u emisiji „Kit ubica“, dok naučnici ispituju inovativno ponašanje u ishrani kitova ubica, uključujući tehnike okretanja plena u lovu na velike bele ajkule i lova na delfine, kako bismo saznali kako se ove tehnike prenose sa generacije na generaciju.

Svake subote od 7. januara – 28. januara 11:50-17:20 na Animal Planet kanalu.

Povezana vest:  Emili Dešanel o devetoj sezoni serije "Bouns"