AMC je najavio povratak popularne serije o borilačkim veštinama Into the Badlands, u kojoj glavnu ulogu ima Daniel Wu (Warcraft: The Beginning). Ekskluzivna premijera biće prikazana u ponedeljak, 20. marta u 3.00h ujutru i repriziran u 22.00h iste večeri. Dugoočekivani nastavak serije koju potpisuje AMC studio, emitovaće se u deset jednočasovnih epizoda.

Druga sezona serije Into the Badlands zatiče Sunnyja (Daniel Wu) i M.K. (Aramis Knight) razdvojene i razbacane na vetru, obojcu zatočene u neprijateljskom okruženju. Dok se M.K. bori da kontroliše svoje moći, Sunny je odlučan da se izbori za povratak u Badlands i pronađe svoju porodicu ili umre pokušavajući. Clipper i Colt u svojoj misiji, imaju pomoć misterioznih, novih saveznika čiji su motivi sve osim pozitivnog. U međuvremenu, The Widow (Emily Beecham) nastavlja da učvršćuje svoju vlast nad ostalim baronima, dok mračna i tajanstvena pretnja počinje da se nadvija nad svima. Novi savezi se sklapaju, prijatelji izdaju jedni druge i do kraja sezone, Sunnyjev i život M.K. će zauvek biti promenjeni razornim posledicama.

Povezana vest:  FARMA 2010, Prvi dan na Farmi prošao radno

Into the Badlands jedna je od najbolje ocenjenih serija novijeg datuma u istoriji američke kablovske televizije. Deadline ju je nazvao “tinjajućom, vijugavom i maestralno urađenom, serijom kojom bi se i Brus Li ponosio”. Za to su zaslužni tvorci Alfred Gough i Miles Millar, nominovani producenti za Oskara Stacey Shera i Michael Shamberg (Pulp Fiction, Contagion), David Dobkin (Wedding Crashers, Shanghai Nights), režiser scena sa borilačkim veštinama Stephen Fung (Tai Chi Zero, House of Fury) i Daniela Wu (Tai Chi Zero).

Povezana vest:  SNOOKI & JWOWW - nova MTV-jeva serija sa zvezdama rijaliti show-a „Jersey Shore“