Home Box Office, vodeća premijum televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru novog TVIN PIKSA, limitirane serije u 18 delova, koja će u Srbiji premijerno biti prikazana 22. maja na HBO i HBO GO.

Novi Tvin Piks napisan je i produciran od strane tvoraca serije i izvršnih producenata Dejvida Linča i Marka Frosta, kao i od izvršne producentkinje Sabrine S. Saderland, dok režiju u potpunosti potpisuje Dejvid Linč.

Povezana vest:  Udala se Džena Fišer

Jedna od najrevolucionarnijih i najuticajnijih televizijskih serija svih vremena, nova serija Šoutajma nastavlja se 25 godina nakon što je stanovnike mirnog severnozapadnog grada zapanjilo šokantno ubistvo njihove kraljice mature, Lore Palmer.

U dugoočekivanom novom TVIN PIKSU gledaćemo mnoga imena iz originalne glumačke postave, uključujući Kajla Meklahlana kao specijalnog agenta FBI Dejla Kupera, a pridružiće im se i neki novi članovi.

Povezana vest:  Morinjo: Mislim da će Ibrahimović ostati i sledeće sezone

Novi TVIN PIKS donosi 18 epizoda po 60 minuta, a prve dve epizode će premijerno biti prikazane 22. maja eksluzivno na HBO i HBO GO.

Prva i druga sezona serije takođe ulaze u HBO ponudu:

  • HBO GO usluga – od 1. maja sve epizode prve i druge sezone biće dostupne u ponudi
  • HBO 3 – od 1. maja, svake večeri od ponedeljka do petka biće prikazivane po dve epizode od 23h, dok će subotom biti emitovan maraton svih epizoda prikazanih te nedelje
Povezana vest:  Janković izgubila od Cibulkove na početku turnira u Madridu