Uspešna direktorka i osnivač Kylie Cosmetics, ikona stila, modna dizajnerka, magnat društvenih mreža, autor i filantrop, Kylie Jenner, je globalno ime na koje treba računati. Iako je odrasla u E! hit seriji Keeping Up with the Kardashians, nedavno je TIME magazin proglasio za najuticajniju tinejdžerku. Obožavana od strane fanova širom sveta, Kylie retko otkriva šta se dešava u njenom svakodnevnom životu. Serija Life of Kylie biće premijerno emitovana uz dve epizode 16. jula u 20h na kanalu E!

Povezana vest:  DVOR 2011, Firči napao Bojanića posle verbalnog duela

Uz 175 miliona pratilaca na mrežama Snapchat, Facebook, Instagram i Twitter, deluje kao da je svaki Kyliin pokret dokumentovan.  Ipak, fanovi će kroz osam polučasovnih epizoda videti drugačiju stranu Kylie koju poznaju samo njeni najbolji prijatelji. Biće posebno prikazana i njena uloga u čuvenoj kozmetičkoj liniji i gledaoci će videti kako izgleda kada ona vodi svoj brend. Od kreiranja koncepta, sastava i testiranja proizvoda do komunikacije sa obožavaocima prilikom najave novog lansiranja linije.

Povezana vest:  AMC: Premijera nove serije "The Little Drummer Girl", 03.01.2022.

Za seriju Life of Kylie zaduženi su Bunim/Murray Productions i Ryan Seacrest Productions. Ryan Seacrest je izvršni producent u Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Andrea Metz su izvršni producenti za Bunim/Murray. Kris Jenner i Kylie Jenner takođe su bili izvršni producenti.

PHOTO: Brian Bowen Smith/E! Entertainment