Datum je određen i pozivnice su poslate dok ova iskričava serija ide iza kulisa u vrhunskom salonu venčanica „Sidnejske neveste“ gde tim stručnjaka pomaže budućim nevestama da pronađu savršenu venčanicu.

Delom modna revija, delom priča o venčanju, a delom porodična terapija, serija otkriva koliko daleko će otići svadbeni konsultanti kako bi učinili da svaka mlada bude u potpunosti zadovoljna.

Povezana vest:  MOŽE LI JAGODINA DA, PORED ŽIRAFE, UDOMI I NAPUŠTENE PSE?

Pod stručnim vođstvom direktora i modnog dizajnera venčanica Adama Diksona i njegovog tima konsultanata, ove posebne mušterije su spremne da pronađu svoju haljinu iz snova. Ali u društvu pratnje koja se ne libi da iskaže svoje iskreno mišljenje, da li će neveste reći „da“?

Od mlade koja bira venčanicu još pre posidbe, do druge koja je do sada isprobala već 60 haljina, emisija otkriva svu dramu i emocije koje idu uz pronalaženje savršene venčanice.

Povezana vest:  Novi serijal "Sestre od 500 kilograma" na TLC kanalu

Adam se takođe suočava sa testom dostojnim olimpijskog takmičenja kada ga novozelandska šampionka u hokeju, Džema Flin, poziva u pomoć pred svoje venčanje sa ragbi legendom Ričijem Mekoom.

Od nedelje 16. jula u 19:00 na TLC kanalu.