OprahWinfreyZvezde snimaju dokumentarce za televiziju Opre Vinfri

 

Džulija Roberts (Julia), Forest Vitaker (Whitaker) i Goldi Hon (Goldie Hawn) neka su od poznatih imena koja će snimiti dokumentarce za novu kablovsku televiziju Opre Vinfri (Oprah Winfrey).

Filmove za mesečni serijal „Dokumentarni filmski klub“ televizije OWN snimiće i Gejbrijel Bern (Gabriel Byrne) i Marijel Hemingvej (Mariel Hemingway), prenosi Dejli njuz (Daily News).

Povezana vest:  PREMIJERA 2 sezone serije “Život veterinara” na Animal Planet kanalu

Nova televizija počeće rad sledeće godine, umesto kanala Diskaveri helt (Discovery Health) koji se prikazuje na kablovskoj televiziji u SAD. Taj kanal trenutno se gleda u 80 miliona domaćinstava.

Džulija Roberts biće voditeljka i izvršna producentkinja filma „Extraordinary Moms“, koji će se baviti majkama koje su uložile veliki napor da njihova deca i svet budu bolji.

Povezana vest:  JOŠ JEDNA PRIČA IZ EKSPLOZIVA POKRENULA TALAS HUMANITARNIH KONCERATA, Borba za Marijanino srce

Vitaker će biti autor i narator filma „One Last Shot“, o zaposlenima u jednom zatvoru u Luizijani koji rade sa zatvorenicima na umoru.

Goldi Hon biće producentkinja, voditeljka i naratorka filma „Searching for Happiness“, posvećenog značaju pozitivne psihologije u životu.