Home Box Office, vodeća premijum televizijska mreža s ponosom najavljuje premijeru nove serije „Bari“ (Barry), koja će putem video usluge na zahtev HBO GO biti dostupna od 26. marta, nakon čega će svakog ponedeljka u ponudu dolaziti po jedna nova epizoda.

Na HBO kanalu premijera će biti 26. marta u 21.30 h, dok će po jedna nova epizoda biti emitovana svakog ponedeljka u istom terminu.

Povezana vest:  TAKMIČENJE U KUVANJU NA MTV KANALU U SERIJI "HOUSE OF FOOD"

Ova crna komedija kroz osam epizoda prati bivšeg marinca (Bil Hejder), koji radi kao sitni plaćenik na Srednjem zapadu. Usamljen i nezadovoljan životom, nerado putuje u Los Anđeles da bi ubio nekoga, ali završava tako što pronalazi srdačno društvo u grupi nestrpljivih optimista na losanđeleskoj pozorišnoj sceni. U seriji glume i Henri Vinkler kao Džin Kazino, energični profesor glume, Stiven Rut kao Fuks, čovek koji Bariju ugovara ubistva, Sara Goldberg kao Sali, glumica u usponu koja je Barijeva karta za ulaz na losanđelesku pozorišnu scenu, Entoni Karigan kao Noho Henk i Glen Flešer kao Goran Pazar, čečenski gangster.

Povezana vest:  14. sezona serije „Venčanica iz snova" na TLC kanalu

Pored toga što igra glavnu ulogu u seriji, Bil Hejder se u nekoliko epizoda prvi put oprobao i kao reditelj, zajedno sa koautorom Alekom Bergom („Silicijumska dolina“). Njih dvojica su istovremeno izvršni producenti i scenaristi serije.