Zvezda jedne od najgledanijih serija „Crna ruža“, Ozdžan Deniz u novom ostvarenju na TV Pink.

DA LI MODERNA LJUBAV MOŽE DA PODNESE OKOVE TRADICIJE! Turska serija rađena po istinitim događajima uskoro na TV PINK!

Nova visokobudžetna turska serija „Istanbulska nevesta“, koja se po scenariju Alija Ajdina, baziranom na istinitim događajima, snima od 2017. godine,  uskoro će biti na programu TV Pink.

Priča prati Sureju Deniz, izuzetno lepu i samouverenu devojku, koja je odrasla kao siroče u metropoli kakva je Istanbul. Naučena da se sama bori sa svim problemima, Sureji se život menja iz korena kada upozna Faruka Borana, bogatog i harizmatičnog biznismena, koji je osvaja već pri prvom susretu.

Povezana vest:  DVOR 2011, Đus i Nina novi kralj i kraljica, ispali Fiko i Tamara

Ne sluteći da se iza maske čoveka širokih shvatanja krije rob starih truskih običaja, kome je mamina reč presudna, Sureja pristaje da se uda za Faruka i iz metropole preseli u srce turske pokrajine Anadolije, gde vreme kao da je stalo. Dok se Sureja s mukom bori za svoje mesto na velelepnom imanju Boranovih, Faruk će se iznenada suočiti sa starim neprijateljem prodice – Ademom Sezginom.

Povezana vest:  Premijera serije „Brzi i glasni: Snimci razaranja" na Discovery kanalu

„Istanbulska nevesta“ je već osvojila region, te za kratko vreme stekla status najpopularnije turske serije. Gledaoci u Hrvatskoj glavnu glumicu Asli Enver proglasili su novom Hurem, junakinjom serije „Sulejman Veličanstveni“, koju je prikazivala TV Pink. Njenog partnera Faruka tumači Ozdžan Deniz, trenutno najplaćeniji turski glumac, domaćoj publici poznat iz serije „Crna ruža“.  Tu je još jedno poznato lice sa naše televizije – Firat Taniš, iz serije „Ljubav i osveta“, koji u ovoj priči tumači neprijatelja porodice Boran, Adema Sezgina.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Goca kalkuliše i lobira, a ti nervira Miloša i Tonija, vrhunski kuvar Knez napušta Bahandi

Autor ove ljubavne drame, koja se snima od 2017. godine, je Gulseren Budajidžioglu, dok režiju potpisuju Zejnep Gunaj Tan i Deniz Kološ.

Neverovatnu istinitu priču o sukobu običaja i modernog sveta, publika u regionu gledaće uskoro na TV Pink.

Da li prava ljubav može da izdrži okove tradicije i zamršene porodične odnose?