Sedmog maja počinje emitovanje nove regionalne hit serije KONAK KOD HILMIJE na TOP kanalu.

Danas je održana novinarska projekcija prve dve epizode ove humorističke serije iz koprodukcije Davora Pušića i Nebojše Garića. Sa novinarima su se družili glumci Emir Hadžihafizbegović, Tarik Filipović, Marko Cindrić, Bojan Perić, Milena Vasić, Darko Tomović, Ivana Dudić, producenti i scenarističko-rediteljski duo Feđa Isović i Elmir Jukić, čija je hit serija “Lud, zbunjen, normalan” bila jedna od najgledanijih regionalnih ostvarenja.

“U “Konaku kod Hilmije” sve je moguće. Istorija je samo okvir za priču, a ne striktna, faktografska obaveza. Gledaocima nudimo naš najjači adut – humor. Ovog puta to je dinamična, sjajno glumljena, po tematici i likovima vrlo netipična situacijska komedija u kojoj smo okupili izuzetnu glumačku ekipu. Za nas je bio veliki izazov biti dio tako značajnog medijskog projekta kao što je United Media. Jedva čekamo reakciju publike jer se, zapravo, pričajući priču iz 1941. godine poigravamo sa sadašnjošću”- istakao je reditelj serije, Elmir Jukić.

Povezana vest:  Premijera na TLC kanalu: Šokantne porodične tajne

“Trudimo se da našim gledaocima omogućimo uživanje u novitetima. A TOP kanal je pravo mesto za to. Zbog toga nas posebno raduje što smo za njih pripremili ovu vrhunsku domaću humorističku seriju! Posebno je zadovoljstvo jer izlazi iz “kuhinje” dokazanih autora komedija koje svi sa užitkom gledaju“, istakla je Aleksandra Subotić, direktor United Medie.

Povezana vest:  Peta sezona "Igre prestola" stiže 12. aprila

Serija „Konak kod Hilmije“ vratiće nas u vreme okupiranog Sarajeva za vreme Drugog svetskog rata. U taj konak navraćaju svi: od komunističkih ilegalaca, ustaša, četnika, vojnika handžar divizije, pa sve do nemačkih vojnika i komandanta grada Štumbafirera Šilinga. Oni jedni drugima ispred nosa kuju zavere u kojima nacionalne tenzije postaju manje bitne od ličnog materijalnog interesa. Radnju će dodatno začiniti i dvojica rudara, partizanski ilegalaci sakiveni u podrumu konaka, koji imaju zadatak da iskopaju tunel do nemačkog skladišta oružja.
Prevrtljivog vlasnika konaka igra Emir Hadžihafizbegović, a pored njega u glavnim ulogama imaćemo priliku da gledamo i Tarika Filipovića, Bojana Perića, Milenu Vasić, Darka Tomovića, Marka Cindrića, Ilira Tafu, zatim generaciju mladih glumaca kao što su Marija Pikić, Igor Skvarica, Emir Zumbul Kampetanović, Adnan Omerović, Rijad Gvozden i Dino Sarija, ali i mnoge druge proslavljene glumce sa ex YU prostora.

Povezana vest:  Oženio se Majkl Vartan

TOP kanal emituje se u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, a može da ga prati i naša dijaspora preko NetTV Plus-a već u osnovnom paketu, kao i preko EON platforme za koju se gledaoci mogu prijaviti na: https://eon.sbb.rs/gledaj-eon.