Klub malog kestena je novo mesto za druženje u kom mališane očekuju lude avanture. Liza, glavna junakinja ove animirane serije, zajedno sa svojim prijateljima Kestenčićem, Balonkom, Olijem i Sunčicom koji simbolizuju četiri životna elementa (zemlju, vazduh, vodu i vatru) iz dana u dan saznaje nove stvari o životu i svetu. Kroz igru i smeh, muziku i ples deca uče kako da steknu odgovornost i radne navike kao i kako da lakše ispunjavaju svakodnevne obaveze.

Povezana vest:  Srpski top model by Ivana Stanković: Finalsitkinje su Neda, Bojana i Milica

Međutim, kao i svi radoznali mališani i naši junaci Kestenčić, Balkon, Oli i Sunčica ponekad prave nestašluke i upadnu u nevolje! Srećom, uvek se iznenada pojavi spacilac koji je tu da pritekne u pomoć i nauči ih važnim lekcijama.

Simpatičnoj devojčici Lizi, glas će pozajmiti jedanaestogodišnja Jovana Perišić iz Kragujevca. Jovana je učestvovala u takmičarskoj emisiji “Neki novi klinci” na TV Prva, u kojoj je svojim šarmom i anđeoskim glasom osvojila ne samo članove žirija već i mnogobrojnu publiku.

Povezana vest:  "U korak sa Kardašijanima" se završava 2015?

Učlanite se u Klub malog kestena i pridružite se Lizi i njenim prjateljima u novim avanturama svakog radnog dana od 06:50h na vašem omiljenom kanalu Minimax.