ja imam talenat4.000 kandidata za Ja imam talenat
Radio-televizija Srbije (RTS) saopštila je da se 4.000 kandidata iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore prijavilo za učešće u takmičarskom šou serijalu „Ja imam talenat“.
Iz RTS-a je najavljeno da u septembru počinju prva snimanja u beogradskom Pozorištu na Terazijama, a početak emitovanja „Ja imam talenat“ predviđen je za jesen.
-Naredna faza podrazumeva da se od 4.000 prijavljenih, odabere 500 najreprezentativnijih kandidata, koji će se pojaviti pred žirijem. Eliminacione emisije emitovaće se iz studija RTS-a, a u planu su i dnevne emisije, posvećene kandidatima i toku takmičenja, kako bi gledaoci što bolje upoznali učesnike – saopštio je RTS.
Britanski takmičarski šou u kome se predstavljaju ljudi uvereni u svoj talenat za pevanje, ples, akrobacije i slične veštine, doživeo je izuzetno gledane verzije u SAD i više od 40 zemalja sveta, a prošle godine je prvu sezonu „Ja imam talenat“ u Srbiji prikazala televizija Pink.
-Koncepcija takmičenja ‘Ja imam talenat’ na vrlo transparentan i jednostavan način nudi mogućnost amaterima i profesionalcima svih uzrasta da dođu do izražaja, predstave svoje veštine i talente, i to je bio jedan od najvažnijih motiva da se Javni medijski servis Srbije odluči za prikazivanje ovog formata – navodi RTS.
Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Draganina trač partija u dvorištu kuće, društvo sa otpada ljuto na nju