ekrem_kupatiloFARMA 3. SEZONA

Farmu je napustio Milan Paroški, Novi farmeri su Vendi i Čeda Čvorak

 

Farmeri su se probudili i moraju da urade jutarnje vežbe. Farmeri su najpre malo negodovali, ali su na kraju čak i bodrili jedni druge tokom vežbanja

Natalija je rekla kako je pre ulaska na Farmu čula da će zadruga namerno da ubaci nekog na Farmu da bi je muvao.

Baki se požalio kako mu smeta na pušenje u kući.

Marjan je pročitao pismo u kome Zadruga moli Farmere da obrate pažnju na svoju bezbednost, povodom događaja od prethodnog dana, kada se Baki spustio da dohvati kofu iz bunara.

Za sluge su izabrani Paroški i Jasmina Ana. Razočarani su svojim izborom, a Paroški je izjavio da će biti najgori sluga koji postoji. Nakon rasprave koja je izbila između Bakija i Paroškog, Paroški je morao odmah da napusti Farmu. Baki je postao novi sluga.

Baki je pričao sa Katarinom o Banetu, i pitao je šta se dešava među njima, jer mu nije najjasniji njihov odnos. Katarina je primetila da Baki nešto oseća prema njoj.

Farmeri su se probudili i moraju da urade jutarnje vežbe. Farmeri su najpre malo negodovali, ali su na kraju čak i bodrili jedni druge tokom vežbanja. Bata je pokazivao, dok je većina vredna radila. Neki farmeri su se pozvali na poštedu, i na taj način izbegli vežbanje. Nakon vežbanja, u kući, Marjan se šalio sa Natalijom i rekao joj je da bi voleo sa njom da bude sluga, kada ga budu izabrali.

Povezana vest:  Kanal “National Geographic” najavljuje premijeru limitirane serije “Okoreli”!

Jelena, Jovana i Natalija su sedele za za stolom u dnevnoj sobi i pričale o varanju. Natalija je rekla da bi njenom Saniju bilo bolje da ni ne pomisli na tako nešto, dok je je ona na Farmi. Rekla je i kako je pre ulaska čula da će zadruga namerno da ubaci nekog na Farmu da bi je muvao. Ona smatra da je ta osoba Bane i da on ima tajni zadatak od početka. Zbog toga se ona šali i pretvara se da flertuje sa njime. Inače, uopšte ne bi komunicirala sa njime.

Baki je ušao u spavaću sobu, gde je bila Zorana, i požalio joj se kako mu smeta na pušenje u kući. Smatra da niko ne poštuje to što je on nepušač, i on se oseća loše zbog toga.

Na sastanku nakon ručka, Marjan je pročitao pismo u kome Zadruga moli Farmere da obrate pažnju na svoju bezbednost, i u kome im poručuje da su sami odgovorni za sebe. Pismo je poslato povodom događaja od prethodnog dana, kada se Baki spustio da dohvati kofu iz bunara. Marjan je odlučio da Baki bude kažnjen zbog ovog prestupa, tako što će doneti vodu sa bunara i napuniti lonac od 100 litara.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Moja divlja avantura

Marjan je sedeo sa Pejom i nagoveštavao ko bi mogao da bude sluga! Izjavio je da mu je izbor jako sužen! Baki je zamolio Marjana da ga izabere večeras za slugu, na šta ga je Marjan podsetio da neće prihvatati dobrovoljce. Baki je nastavio da insistira na prijavi, a Marjan mu je rekao da razmisli do večeri.

Za sluge su izabrani Paroški i Jasmina Ana. Jasmina Ana je razočarana svojim izborom, a Paroški je izjavio da će biti najgori sluga koji postoji, na šta mu je Baki prebacio da njegovo ponašanje nije u redu. Nakon toga, padaju teške reči sa obe strane, i sastanak je prekinut. Farmeri su se povukli u spavaću sobu.

U spavaćoj sobi, rasprava oko izbora se nastavila. Baki i Paroški su nastavili da međusobno razmenjuju optužbe i uvrede. Rasprava je eskalirala do te mere da su pale veoma teške reči, nakon kojih su farmeri morali da umiruju Bakija.

Povezana vest:  Prema nekim šuškanjima, Lea Michele i Cory Monteith nikad nisu ni bili u pravoj vezi!

Na nastavljenom sastanku, pročitano je pismo od Zadruge, gde je saopšteno da Paroški mora odmah da napusti Farmu. Izabran je novi sluga – Baki. Iako je Baki želeo da se dobrovoljno prijavi, Marjan je obrazložio izbor time što je Baki naseo na provokaciju sa druge strane i odreagovao.

Na Farmu su došli novi stanovnici – Vendi i Čeda. Svi su pozdravili novopridošle. Vendi je pitala Bakija sa kime se najbolje slaže na Farmi. Vendi je sa Bakijem komentarisala Baneta i poljubac koji je imao sa njim.

Baki je pričao sa Katarinom o Banetu, i pitao je šta se dešava među njima. Bakiju nije najjasniji njihov odnos. Ona mu je objasnila kako je bio Bane bio uz nju kada je bila u izolaciji i u nekim drugim bitnim situacijama, i da se među njima ništa posebno ne dešava. Katarina je primetila da Baki nešto oseća prema njoj. Rekao joj je da je rastrzan zbog nekih njenih osobina, ali da ga ona veoma privlači.