zlata_natalija_raspravaFARMA 3. SEZONA

 

Farmeri ostali bez pisama jer nisu završili sve zadatke

 

Eva se prva probudila, pa je odlučila da skuva kafu. I Marijan je ustao, i pridružio joj se u kuhinji. Razgovarali su o tome kako se hrana neracionalno troši. Marijan je rekao da toga više ne sme i neće biti.

Razgovarali su o Cobetu i njegovoj poštedi jer se požalio na bolove u stomaku onog dana kada su svi farmeri radili u bašti. Zamerio mu je jer ga je ovaj slagao da je dobio poštedu od Zadruge. Marijan je priznao da mu je bilo čudno to što je, pored navodnih stomačnih problema, Cobe uspevao da peva tokom celog dana. On ga je, kako je rekao, tri puta zatekao kako peva, dok su ostali farmeri radili.

U međuvremenu se Zlata probudila i pridružila im se. Ćaskali su, ponovo, o tome kako se hrana razbacuje. Eva se požalila da u tramvaju, gde je niko ne poznaje, uživa više poštovanja nego na Farmi. Dodala je da ne bi mogla da sedne za sto da jede sa ostalim farmerima da nije Peje, jer je on jedini ne smatra „babom koja samo dosađuje“. Ona je zaključila da su mlađi pevači na Farmi da bi se afirmisali a ne riljali.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2011, Novogodišnje izdanje emisije Jelen top 10

Eva je rekla da se iznenadila kada joj je Baki rekao da su dve kutije keksa, koje je doneo sa pijace, samo njegove. Njoj nije bilo jasno kako je on, kao sluga, mogao da prisvoji stvari koje je doneo sa pijace. Ponovo su se svi složili da se previše hrane baca, i da ne mogu da se ponašaju kao da im je prodavnica u komšiluku.

Ekrem je dao svoje stvari Tini kako bi ih oprala. Jovana mu je rekla da sledeći put da njoj. Ona je priznala da razume da je muškarcima teže jer oni to sigurno nikada ne rade kući. On joj je zahvalio. Jovana je zatim pohvalila Ekremovu kafu, rekla je da je kafa baš onakva kakvu voli da pije.

Ekremu i Jovani se pridružio Aca. Razgovarali su o zadatku koji su dobili prethodnog dana. Aca je zaključio da je velika stvar dobiti mogućnost da deset minuta pričaš o sebi. Zorana, Renato i Bata su prema Acinom mišljenju dobro govorili. Prokomentarisao je da je ostalo bilo jad i čemer. Ekrem i on su mislili da je u pitanju neki fizički posao bio u pitanju, pa se nisu ni prijavili. On je rekao da je poenta cele igre da farmeri čuju šta ostali imaju da kažu, jer farmeri nisu imali dobru međusobnu komunikaciju.

Povezana vest:  Premijera nove serije „Zimski kralj“ 6. oktobra na HBO Max striming platformi

Evu je zanimalo ko je ta Banetova devojka glumica. Ona je to upitala Jovanu. Ona joj je odgovorila da joj Bane ništa nije rekao. Dodala je da je ona neka poznata glumica, ali da je nije prepoznala.

Zlata i Natalija su se raspravljale u kuhinji. Natalija je primetila da je Zlata drugačija prema njoj od onog trenutka kada je Zlata rekla da bi i druge žene trebalo da uđu malo u kuhinju i da se uvere da to nije lako. Natalija se tada uvredila jer je tom izjavom rečeno da one ništa ne rade. Naprotiv, Natalija je tvrdila da one rade isto koliko i druge žene na Farmi, samo napolju. Natalija je dodala da je prevazišla takvo ponašanje, ali da izgleda Zlata  nije. Natalija je samo želela da joj kaže da nema potrebe da se tako ponaša prema njoj. Zlata nije želela da sluša to tvrdeći da se ona nije prema njoj nimalo promenila. Zlata je rekla da je pomislila da je Natalija prilikom tazgovora bila  vrlo cinična.

Povezana vest:  VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM, Krkobabići na Prvoj

08_10_radoviEkrem je razgovarao sa Bakijem, Pejom i Acom o izbacivanju. Ekrem je rekao da bi mu bilo teško da ostane na Farmi dva i po meseca i da ga tek tada izbace. Kako je rekao, njemu je mnogo lakše da ode sam odmah. Baki je rekao da neće učiti. Bane se predomislio pa je rekao da će ipak učiti zbog ćerke, da ga ne bi bilo blam zbog neznanja. Ekrem mu je predložio da nauči pet pitanja, što će, kako on smatra, biti dovoljno. Vendi je prekinula njihovu diskusiju, pa je zatražila od Ekrema da joj pogleda u šoljicu od kafe. Ekrem je rekao da će uskoro biti „friškog novca“ za nju.

Ognjen je došao u kuću. On je farmerima doneo pisma od njihovih najbližih. Međutim, farmeri nisu uspeli da izvrše sve zadatke. Jedini uslov da dobiju pisma je da izvrše sve zadatke na vreme što oni nisu učinili, pa su morali cele noći, pod fenjerima, da rade u bašti.