Jasmina AnaFARMA 3. SEZONA

 

Večeras u duelu Jasmina Ana i Renato Henc

 

Eva i Marijan su bili u kuhinji. Razgovarali su o zdravlju.Marijan se požalio na svoje zdravlje. Eva mu je ponudila rakiju, međutim, on je rekao da ne sme pije i da mu je hladno. Zatim mu je donela termo čarape.

Polako su se probudili i ostali farmeri. Aca je prokomentarisao da je Marijan lošeg zdravlja.

Ekrem je u bašti pričao o „pametnoj ženi“. Naime, kako je on rekao, kamioni su prolazili kroz šumu u kojoj su žene brale borovnice. Nisu smele da zaustavljaju kamione da hi voze jer su se plašile kamiondžija. Jedna je bez problema zaustavljala, i svaki dan se vozila do posla dok su ostale pešačile. Ona je, kako je Ekrem rekao, ispala najpametnija. Zatim je rekao da posle priče sledi „coffee time“.

Povezana vest:  Definitivni kraj "Fojlovog rata"

Baki i Katarina su radili u bašti. Katarina je tvrdila da zna da kuva, ali ne za toliki broj ljudi. Nastavili su razgovor o tome kome će Katarina dodeliti štapić. Baki je smatrao da nije fer dati štapić Jasmini Ani. Uveravao je Katarinu da se on neće ljutiti ako mu ona da štapić, da će izdržati i da će je čekati napolju.

Natalija i Bane su sedeli na ogradi zagrljeni. Renato se našalio da će se Natalija razvesti kada izađe napolje. Natalija je rekla da ona ne voli mlađe muškarce već starije. Bane joj je rekao da je onda Peja pravi muškarac za nju.

U kuhinji su Vendi, Sanja, Jasmina i Eva. Eva je pričala o tome kako je primetila da Ekrem koristi svaki trenutak da pije. Eva je tvrdila da ga je Hasan „čuvao“ da se ne bi napio. Vendi je dobacila da ga je čuvao od samog sebe.

Povezana vest:  Uskršnje animirane poslastice na Minimaxu

Baki je došao kod Vendi i seo pored nje. Nasmejao se, što je zbunilo Vendi. On je pitao da li je ok, a ona mu je odgovorila da nikada nije bila „raspoloženija“. Pridružili su im se Marijan i Jelena. Vendi je pitala Jelenu šta bi Marijanu moglo da fali na Farmi. Jelena je odgovorila da je to vrlo verovatno neka žena.

Aca i Peja su kod kazana. Aca se požalio Peji da su mu časopisi, koje je navodno Jasmina Ana pronašla ispod njegovog kreveta, zapravo podmetnuti. On je priznao da je za svaku igru, ali je drugo kada ga neko gađa u čast i dostojanstvo.

Povezana vest:  Discovery Science proslavlja Svetski dan nauke, predstavlja novi vizuelni identit i lansira svoj logo u svemir

Pridružio im se Ekrem. Sanja ga je pitala da li se seća šta je pričao u snu prethodne noći. Odgovorio je da ne zna. Jasmina je dobacila da je Ekrem sigurno pričao na engleskom. Ekrem je zaključio da Aca izbegava da radi.

Vendi je u kuhinji pričala Sanji kako je Eva pronašla časopis kod Ace dok je čistila. Priznala je da je priču izmislila i da časopis zapravo ne postoji, ali da ona želi da se zabavi malo.

Ovonedeljni duelisti su Jasmina Ana i Renato Henc. Njih dvoje će se takmičiti u kvizu znanja.