16.10.16FARMA 3. SEZONA

Farmu napustio Čeda

 

Farmu je nakon kviza znanja napustio Čeda. Bane se nije ljutio što su mu prijatelji dali štapiće, jer se uvek žrtvuje za prijatelje. Čeda je loše spavao, izjavio je da mu se ide kući i da ne želi da uči.

Farmeri su prepričavali raspravu između Tine i Vendi. Eva je zaključila da se rasprava spustila na lični nivo.

Peja i Sanja su pričali o muško-ženskim odnosima. Sanja je izjavila da bi okončala brak, ukoliko bi je muž prevario.

Uveče, na sastanku u dnevnoj sobi, dobili su zadatak od zadruge da organizuju tradicionalnu svadbu u kojoj će mladenci biti Bane i Katarina.

U kuhinji, Jasmina,Tina i Limen su gledali kako će da sakriju hleb. Na kraju su zvali Evu da ga odnese u gazdinu kuću.

Farma je još uvek uspavana. U kuhinji Eva je pristavila za kafu, a Marjan je hranio kokoške i sakupljao jaja. Eva je nezadovoljno komentarisala o radu ostalih farmera tokom njenog gazdovanja, i odnela je čaj Čedi u izolaciji.

U izolaciji, Bane se nije ljutio što su mu prijatelji dali štapiće, jer se uvek žrtvuje za prijatelje. Čeda je loše spavao, izjavio je da mu se ide kući i da ne želi da uči.

Povezana vest:  Serija „AFRIČKO DRVEĆE ŽIVOTA" na Animal Planet kanalu

Tokom dana, Peja i Sanja su šetali i razgovarali. Pričali su o muško-ženskim odnosima. Sanja je izjavila da bi okončala brak, ukoliko bi je muž prevario.

Ustale su Jasmina Ana i Zlata i rekle su Evi da je sinoć došlo do rasprave između Tine i Vendi. Jasmina je prepričala događaj i rekla je da nije bilo nimalo prijatno, i rekla je da je Tina plakala. Nakon onog što je Jasmina ispričala, Eva je zaključila da se rasprava spustila na lični nivo. Jasmina Ana je takođe primetila da je bilo neravnopravno, jer je Tina tiha i ćutljiva po prirodi, i ne ume da se brani. Došao je Limen i objasnio Evi šta se desilo. On smatra da će Vendi uvek naći razlog za raspravu sa nekime. Svi smatraju da je Vendi konfliktna osoba, koja traži žrtvu koju će moći da kinji. Vendi sama ne smatra da je to tačno, već da je se ostali plaše, jer nema dlake na jeziku.

Povezana vest:  Premijera serijala „Vikinzi" na kanalu Viasat History

Ispod gornjeg trema u dvorištu, ćaskali su Ekrem i Aca. Ekrem se žalio da ne može više da izdrži i da bi želeo da ide kući, ali ne može, jer nema dokumenta. Kasnije je došao Baki, i Ekrem mu je prognozirao da će ostati u finalu.

Tina je bila u dnevnoj sobi, i tužna je i ćutljiva od kako je ustala. Jelena je pokušala da je uteši, rekavši joj da ne razmišlja previše o događaju od prethodnog dana, ali je Tina i dalje neraspoložena. U razgovoru sa farmerima, Tina je izjavila kako nikome neće dozvoliti da joj dira porodicu, pogotovo ne Vendi. Smatra da, ako neko drugi nije reagovao na provokacije, ona to sigurno neće uraditi. Jovana ju je savetovala da se isključi, a Tina se pitala kakva je to osoba kojoj niko ne odgovara. Sanja joj je rekla da mora da bude spremna na sve. Zlata je tešila Tinu, govoreći joj da će sve to proći. U spavaćoj sobi, Baki je objašnjavao Tini kakva je Vendi, i da ne treba da je pogađa uopšte što ju je napala i što je svašta rekla.

Povezana vest:  FARMA 2010, Sluge za ovu nedelju su Sajko i Milena

Napolju, Jovana i Zorana su prale krpe, i pričale o raspravi između Tine i Vendi. Jovana je ispričala o razgovoru sa Tinom, i kako ju je savetovala da se ne uzbuđuje previše oko toga, da ostane nasmejana i izbegava rasprave sa njom. Zorani se kompletan Jovanin stav povodom događaja, i kako je savetovala Tinu, veoma svideo.

U kuhinji, Vendi se žalila Katarini kako je morala da sedi na intervjuu sa Zoranom. Pohvalila je Katarinin flert sa Banetom i Bakijem, jer je shvatila da je to samo igra. Komentarisala je raspravu sa Tinom od prethodne večeri. Katarina je ispričala kako je razočarana u Sanju, između ostalog zbog laži oko njenog tajnog zadatka.

Uveče su se svi okupili u dnevnoj sobi, radi sastanka. Dobili su zadatak da organizuju jednu tradicionalnu svadbu u kojoj će mladenci biti Bane i Katarina. Baki je u šali prokomentarisao Banetu kako mu je uzeo devojku. Natalija je bila vidno neraspoložena, zbog izbora mlade.

U kuhinji, Jasmina,Tina i Limen su gledali kako će da sakriju hleb. Na kraju su zvali Evu da ga odnese u gazdinu kuću.