baki3FARMA 3. SEZONA

 

Baki pretio da će napustiti farmu posle rasprave sa Jelenom, a Jelena je odmah rekla da nema šanse da on ode!

 

Eva je prva ustala, pa je otišla u štalu kako bi nahranila piliće. Pošto su ustali, Marijan i Zlata su skuvali jutarnju kafu i porazgovarali sa Evom koja se vratila iz štale. Eva je prokomentarisala događaj koji se dogodio protekle noći, kada je Ekrem uhvatio Vendi za grudi. Rekla im je da ima nameru da pomiri Zoranu i Vendi.

Marijan je zaključio da svadba predstavlja veliki problem za Baneta jer ni sam Bane ne zna šta želi. Rekao je da često razmišlja šta bi bilo kada bi njegova žena ušla na Farmu.

On i Eva su razgovarali o raspodeli hrane koju imaju. Problem je što, prema raspodeli koju imaju, neće biti dovoljno hrane do kraja nedelje.

Eva je ponovo promenila temu razgovora i vratila se na komentarisanje svadbe. Rekla je da je svadba bila tužna jer je mlada sedela i plakala, dok je mladoženja igrao sa tri devojke.

Peja, Limeni i Ekrem su u kuhinji. Razgovarali su o svadbi, tj. o tome da li su mladenci u gazdinoj kući i šta trenutno rade. Pitali su se da li su se samo poljubili ili je bilo i nešto više između njih. Ekrem je rekao da im je nabavio kondome i da što se toga tiče ne treba da brinu.

Peja je kritikovao Ekrema jer farmeri, kako je on rekao, nisu obavili nedeljni zadatak. Vratio se na priču o mladencima. Zanimalo ga je kako je mladencima u hotelu, šta su imali za večeru, i kako su se osećali da posle mesec i po vide kupatilo.

Povezana vest:  BER GRILS I DAJNAMO I OVE SEZONE NA DISCOVERY KANALU JESEN ISPUNJENA PREMIJERAMA

U hotelu „Babe“, Bane i Katarina su se probudili i doručkovali. Ćaskali su o Zorani, o tome kako je tužna, kako se promenila od kada je Renato otišao sa Farme. Katarina joj je rekla da joj je Zorana rekla da je Vendi na Farmi zbog nje. Nju je nerviralo to što je Vendi stalno pričala o Zorani u njenom prisustvu. Bane joj je predložio da se skloni, kao i svi ostali, a kada se slučajno nađe na „pogrešnom mestu“ on je jednostavno ne sluša.

Rekao je da mu smeta to što Vendi stalno morališe, ali ne želi ništa da joj kaže.

Zatim su ćaskali o odnosu između Katarine i Sanje pre i posle Farme. Katarina je tvrdila da ona nije jurila Sanjinog muža, nego da je bilo obratno i da i sama Sanja to zna. Katarina je, kako je rekla, oprostila Sanji dosta toga pre Farme, ali je ona napala i ogovarala je bez razloga uprkos tome.

Bane je prokomentarisao da je namerno na početku serijala pitao devojke neka vrlo provokativna pitanja, upravo sa namerom da sazna koja devojka glumi. Potvrdio je da mu je Sanja bila najsumnjivija. Katarina mu se smejala i zafrkavala ga da je najbolji frajer u kući i da je zaveo sve devojke. On je ustao, zagrlio je, a zatim pokušao da je poljubi. Ona je onda zatražila od njega da joj donese vodu, što je on odmah učinio.

Bane i Katarina su zamišljali kako će imati bebu za devet meseci… od vazduha. Bane je prokomentarisao da ne zna šta joj je radio dok je spavala. Katarina je komentarisala kako bi dete bilo baš lepoi pametno… Lepo na nju, a pametno na njega, jer je, kako je rekao, on baš pametan.

Povezana vest:  Lea odlazi iz 'Gleeja' posle treće sezone

Bane je izrazio želju da poseti Leskovac po napuštanju Farme. Katarina mu je predložila da odmah izađe sa Farme da bi pripremila sve za njegov dolazak, između ostalog, da dogovori termin kod matičara, ovoga puta, pravog. Bane je rekao da će da povede kuma da se on objasni sa njenim roditeljima.

Ekrem se požalio Peji i Aci kako se plaši da će ga narod izbaciti sa Farme jer nijedan od četiri nedeljna zadatka nisu završena. Peja ga je utešio rečima da nije bilo šanse da se zadaci završe na vreme.

Bane je pitao Katarinu da li je ikada prevarila dečka. Ona je rekla da nije, ali da je bila u iskušenju. Bane je rekao da jeste prevario devojku, ali da se pokajao zbog toga. Bane je pitao da li je nekada osetila strast da je morala da bude sa nekim muškarcem posle trećeg dana. Katarina je objasnila kako je njoj seks gruba reč, i kako ona nema taj nagon, nego je potrebno da se zaljubi u nekog da bi bila s njim.

Gazda Ekrem je sazvao sastanak. Nakon toga što je kao prvu temu naveo da svako izloži ono što mu smeta na Farmi, prvu reč je dao Evi. Eva se požalila da samo ona hrani Vučka i da joj neko baca hranu koju je ona sačuvala za njega. Takođe je prokomentarisala da nema kukuruza za životinje.

Jasmina je dala primedbu na kašnjenje ručka, a Zlata je prokomentarisala da su sudovi često neoprani, pa će to ona, s obzirom da je zadužena za higijenu, preuzeti na sebe. Zorani se nije dopalo to što Zlata toliko radi, pa je predložila novu raspodelu poslova, ovoga puta, ravnopravniju.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Od kafilerije do zvezda

Jasmina nije dozvolila Evi da završi svoje izlaganje o higijeni u kući, Ona je insistirala na tome da je i ona učestvovala u čišćenju i da joj je dosta toga da kada ona radi to niko ne pominje, a kada drugi rade to se posebno naglašava. Ubacila se i Zlata, pa je tu došlo to prepirke. Zlata ju je upozorila da je ne zove „profesorka“ i da joj ne govori da se ciganiše. Jasmina ništa od toga, kako je rekla, nije smatrala uvredom. Ekrem ih je podsetio da će još dugo biti zajedno i da nema potrebe da se svađaju.

Tokom igre „fota“ Jelena je besno ustala od stola nakon što joj je Baki rekao da ne može da uradi nešto, dok su sa Natalijom, Sanjom i Banetom igrali fote. Zamerila mu je jer joj stalno naređuje. Dodala je da joj je dosta toga.

Otišla je u kupatilo plačući. Natalija je sela pored Bakija u spavaćoj sobi. Jelena je došla pored Bakijevog kreveta sa namerom da ga isprovocira. Rekla mu je da se ponaša kao da su njih dvoje zamenili godine. Dodala je i da mu nije njegove tužne životne priče, ne bi znao o čemu da priča. Rekla mu je da je dvoličan, da konstantno ogovara sve farmere. Posle kraće verbalne rasprave, Baki je zapretio da će napustiti Farmu. Natalija je uspela da ga odgovori od te namere, pa su se strasti polako smirile.