16.09.02FARMA 3. SEZONA

Stefan novi gazda

 

Eva je zadovoljna što se Katarina vratila. I dalje ne prihvata da je imala manje glasova od Jovane i smatra da je to bila zavera grupe da bi ona otišla.

Marjan je zamerio Vendi što mu nije dala da jede prethodnog dana, njemu koji toliko radi. Rekao joj je da nije dobra gazdarica i da treba da je bude sramota.

Natalija i Peja su u spavaćoj sobi pričali o Bakiju. Natalija je neraspoložena, jer ne zna više kako da pomogne Bakiju.

Proka je odlučio da ne obilazi imanje, već je samo novom gazdi dao zaduženja za ovu nedelju, jer je ljut na farmere što nisu uspeli da završe sve zadatke.

Eva i Marijan su bili u kuhinji. Eva je zadovoljna što se Katarina vratila. I dalje ne prihvata da je imala manje glasova od Jovane i smatra da je to bila zavera grupe da bi ona otišla. Sanja je došla u kuhinju da spremi kafu, a Eva joj je rekla da kafe više nema. Sanja je našla kafu na kredencu u posudi, ali joj Eva nije dozvolila da je skuva, jer nema dovoljno za sve. Rekla je da je to nečiji štek, a ona je želela da otkrije čiji. Sanja se vratila u spavaću sobu krsteći se joj je počelo jutro.

Povezana vest:  Premijera na TLC kanalu: Svaki zalogaj snimljen kamerom

U kuhinji su se raspravljali Marijan i Vendi. Marjan joj je zamerio što mu nije dala da jede prethodnog dana, njemu koji toliko radi. Rekao joj je da nije dobra gazdarica i da treba da je bude sramota.

Na sastanku, iz Borkovog pisma je pročitano da je Stefan novi gazda. On je priznao da mu je neobično. Napravio je sličnu podelu zadataka kao što je bila prethodne nedelje.

Bane ga je podsetio da je potrebno srediti poljski WC, i da to ne sme da se zaboravi.

Natalija i Peja su u spavaćoj sobi pričali o Bakiju. Natalija je neraspoložena, jer ne zna više kako da pomogne Bakiju. Peja joj je rekao da njegovo ponašanje i povlačenje u sebe sigurno ima veze sa Katarininim povratkom. Natalija ne može da veruje, jer bi to značilo da se on stvarno u nju zaljubio, a njoj to deluje nemoguće za ovako kratko vreme. Peja ipak veruje da se on zaljubio. Došao je Baki i Natalija je ponovo pokusala da priča sa njim i ohrabri ga da ne posustaje. Kasnije su o Bakiju pričali Peja i Bane. Peja je rekao da je on izgubljen i da ne zna ni ko mu se sviđa. U dvorištu, Natalija i Peja su ponovo pričali o Bakiju, i Peja joj je rekao da je Baki hteo da napusti imanje.

Povezana vest:  Serija “Okruženi ćerkama” na TLC kanalu

Proka je došao ispred glavnog trema, gde je zatekao novog gazdu. Odlučio je da ne obilazi imanje, već je samo novom gazdi dao zaduženja za ovu nedelju, jer je ljut na farmere što nisu uspeli da završe sve zadatke. Ovonedeljni zadatak je da se promene uloge – muškarci će raditi ženske, a žene muške poslove. Žene bi trebalo da naprave korito za veš, da brinu u životinjama, da naprave nosilicu za pijacu, dok je muškarcima glavni zadatak briga oko kuhinje, higijena, pravljenje zimnice i pranje veša.

Povezana vest:  Nove epizode serije “Akvarijumi” na Animal Planet kanalu

Na sastanku, Stefan im je objasnio zadatke za ovu nedelju. LiMen je predložio da Bane bude u kuhinji, jer se već oprobao tamo, a Baki da bude higijeničar, jer toliko priča o higijeni. Bakiju se ova ideja i komentar nisu baš svideli. Marjan nije bio zadovoljan kada je čuo da ne sme ništa da radi oko životinja i da ne sme da bude u štali.

U dvorištu su razgovarali Aca i Ekrem. Aca je rekao Ekremu da sada Katarina zna sve o njima. Ekrem ga je pitao kako je saznala, a Aca mu je rekao da je gledala na televiziji. Ekrem je zbunjen, jer nije znao da se to emituje.

U radionici, Irena i Natalija su testerisale daske, i burno su proslavile kada im je to uspelo! Jelena i Sanja su uspele same da nacepaju drva, i takođe proslavljaju. Stefan je pokazivao Vendi i Jeleni kako se cepaju drva, a Vendi mu je rekla da je on sada gazdarica.