18.10.01FARMA 3. SEZONA

Eva nezadovoljna

 

Jelena je u razgovoru sa Irenom komentarisala Peju i kako je razočarana njegovim ponašanjem. Smatra da je neiskren i dvoličan.

Nakon Jeleninih suza od prethodne večeri, Katarina smatra da je Jelena ima neka osećanja prema Banetu. Iako joj je on rekao da nije to u pitanju, ona i dalje sumnja.

Na sastanku je postavljeno pitanje ko je napisao pismo koje je našao LiMen. Bane se javio i priznao da je pismo njegovo. Natalija je burno odreagovala, jer je spomenuta i ona. Smatra da je napravio problem bez potrebe i da je u stanju da sve uradi radi popularnosti.

Stefan i Proka su probudili ukućane, i rečeno je da kuća treba da se sredi. U kuhinji, Proka je naložio šta je potrebno da se uradi oko životinja. Obavestio ih je i da je pijaca poskupela.

Farmeri su sa Prokom došli na pijacu. Ovoga puta, da bi dobili nešto na pijaci, morali su da pevaju, i Ekrem i Zlata su odrepovali jednu pesmu. Zlata je dala ružicu koju je sama napravila. Da bi dobili slaninu, gazda je morao da otpeva nešto. Na kraju, morali su da daju delove odeće da bi dobili cigarete, keks i ostale namirnice – Stefan je dao svoj duks, a Ekrem svoju jaknu. Zlata je dala torbicu, koju je Sanja napravila , da bi dobili kolače.

Povezana vest:  Najbolje turske serije od sada na novom kanalu u okviru mts TV ponude

Eva je bila budna, i sama je šetala po dvorištu. Nije zadovoljna zato što joj se ne dozvoljava da radi svoje poslove u kuhinji. Žalila se da joj nisu ostavili mleko prethodnog dana, i da niko ne želi da se nameće. Ne oseća se dobro, a niko od farmera ne obraća pažnju na nju. Nije bila zadovoljna što je čula da su Natalija i Jelena na njivi prethodnog dana rekle da ona radi sporije od njih.

Jelena je u razgovoru sa Irenom komentarisala Peju i kako je razočarana njegovim ponašanjem. Smatra da je neiskren i dvoličan. Irena nije reagovala na ove komentare. Pitala je Jelenu da li je istina ono što Baki priča o Katarini. Jelena joj je rekla da Baki izmišlja i da je nemoguće da se bilo šta desilo, a da niko nije video. Smatra da nije u redu što je Baki ispričao da je bio sa nekom ženskom osobom na farmi. Dodala je za Bakija da se pravi mnogo fin.

Povezana vest:  Novi farmer se uselili na imanje u Barajevu

Došla je Natalija, koja je želela Jeleni da ukaže na neke stvari, jer joj nije drago što Jelena javno iznosi neke stvari koje su njih dve pričale u poverenju. Jelena smatra da to nije tačno i da je rekla stvari koje je rekao Peja. Natalija smatra da to sada nije bitno i želela je da zna da li će se Jelena isto ponašati i u slučaju da se i odnosi između njih dve pokvare – da iznosi neke stvari o kojima su njih dve pričale ranije. Takođe joj je rekla da nije lepo što se sada ponaša kao Katarinina najbolja drugarica, nakon svega što je rekla za nju.

Nakon Jeleninih suza od prethodne večeri, Katarina smatra da je Jelena ima neka osećanja prema Banetu. Iako joj je on rekao da nije to u pitanju, ona i dalje sumnja, i smatra da može da oseti kada druga žena gleda njenog muškarca.

Povezana vest:  Još dve sezone "Simpsonovih"

Na sastanku, postavljeno je pitanje ko je napisao pismo koje je našao LiMen. Bane se javio i priznao da je pismo njegovo, i da je pokušao da dozna kako su predstavljeni napolje. Natalija je burno odreagovala, jer je spomenuta i ona, i nju zanima kakve veze imaju ona i on. Smatra da je napravio problem bez potrebe i da je u stanju da sve uradi radi popularnosti.

Kasnije, u spavaćoj sobi, Natalija je pitala Baneta da joj objasni o čemu se radi. Bane je rekao da je imao utisak da se napolju piše o njima, i njega je zanimalo šta pišu i kako njen muž reaguje na sve to. Ona mu je na sve to rekla da ona zna šta može da radi, i da ju je doveo u veoma neprijatnu situaciju. Bane joj se na to izvinio i rekao joj da preuzima odgovornost za to što je uradio, i da će se složiti sa tim da ne komuniciraju, ukoliko ona misli da je tako bolje.