vendi_spava_u_senuFARMA 3. SEZONA

Jovana je za ženskog slugu izabrala Vendi, i postavila Marijana za muškog slugu

 

Jovana nije želela da priča o izboru slugu, ali ju je boleo želudac od nervoze.

Baki je rekao Peji kako planira večeras da se izvini Jeleni. Smatra da ju je dosta uvredio, i da se sve to desilo u afektu.

Jovana je čestitala Banetu slavu – Đurđic. On je zapalio sveću i čestitao slavu svojima. Peja je čestitao svima slavu, i iskoristio da čestita i Bajram.

Zlata se veoma uzrujala kada je čula kako je Vedni komentarisala Peju, a farmeri su pokušavali da je umire. Jovana ju je molila da ne pravi probleme dok je ona gazda.

Jovana i Marijan su bili u kuhinji. Jovana je rekla da će joj izbor za muškog slugu biti težak. Nije želela da priča o tome, ali ju je boleo želudac od nervoze. Boki ju je kod gornjeg trema pitao koga će da izabere za sluge, a ona mu je odvratila da ne može da mu kaže, da ne bi bila kažnjena, ali da je već odlučila i da će biti umiranje od smeha. Rekla mu je da je malo nervozna zbog pijace narednog dana, jer nikada nije bila do sada.

Povezana vest:  "Liga pravde Zeka Snajdera" dolazi na HBO GO 18. marta

Baki i Peja su šetali magarca po dvorištu. Baki je rekao Peji kako planira večeras da se izvini Jeleni. Smatra da ju je dosta uvredio, i da se sve to desilo u afektu. Ne misli da moraju da se druže, ali on bi želeo da joj se izvini. Čini mu se da bi i ona želela da ponovo uspostavi neku komunikaciju sa njim.

U dnevnoj sobi, svi su čekali ručak. Jovana je čestitala Banetu slavu – Đurđic. On je zapalio sveću i čestitao slavu svojima. Marijan se pomolio, i svi su ponovili za njim. Peja je čestitao svima slavu, i iskoristio da čestita i Bajram.

Na sastanku povodom izbora slugu, Jovana je rekla da je spremila iznenađenje, i da je za ženskog slugu izabrala Vendi, sa obrazloženjem da ne može da joj oprosti svađu sa Tinom i sve Tinine suze. Pitala je da li neko želi da se prijavi za muškog slugu. Kada se Baki prijavio, ona ga je odbila i rekla da postavlja Marijana, jer joj je rekao da se on prijavljuje, ukoliko nema ko da bude sluga. Vendi je prokomentarisala da je očekivala izbor, jer je čula da su je spominjali prethodnih dana. Marijanu je čast da služi Farmi i Farmerima.

Povezana vest:  Umro Gorden Kej, Rene iz Alo, alo

Tokom igre istine, koja se odigrala nakon sastanka, Jovana je pitala Bakija da li postoji nešto što bi želeo da kaže, a nije još rekao. On je tada rekao da bi voleo da se izvini Jeleni za sve ružne reci koje joj je uputio. Ona je prihvatila izvinjenje i uzvratila istom merom. Baki je pitao Vendi da li joj je teško palo što je izabrana slugu, a ona je odgovorila da svako jednom mora biti sluga.

Na zabavi, Zlata je pozivala Vendi da peva, a ona je rekla da to nije nikakav problem. Peja je najavljivao pevače pre njihovog nastupa. Kada je najavio Vendi, ona je kroz pesmu spomenula da je to za njegovu sahranu, kojoj će i sam prisustvovati, po završetku Farme. Zlata se veoma uzrujala kada je to čula, a farmeri su pokušavali da je umire. Jovana ju je molila da ne pravi probleme dok je ona gazda. Smatra da ne treba da se spušta na taj nivo. Smatraju da Vendi želi da je isprovocira, kako bi bila izbačena. Kada se Zlata presvukla, ponovo je došla da se raspravi sa Vendi, a ostali su ponovo prišli da smire situaciju. Peja je podigao Zlatu i odneo je u spavaću sobu da je smiri. Zlata i dalje nije mogla da veruje šta je čula.

Povezana vest:  Nove sezone popularnih emisija na kanalu E! ovog proleća

U sobi, Ekrem i Jasmina su pakovali Vendinu posteljinu za štalu. Jasmina Ana je prišla  Zlati i rekla da joj je krivo zbog svega što se desilo, da ne podržava Vendi i da nema ništa sa tim. U dnevnoj sobi, Jelena i Katarina su poručile Zlati da ostane dostojanstvena. Zorana joj je rekla da je pametna žena i da se suzdrži.

Bane je bio neraspoložen zbog kompletnog događaja. Zajedno sa Stefanom smatra da je Vendi bila isprovocirana. Stefan se slaže sa Zlatom da Vendi nije smela da komentariše na onakav način, ali tvrdi da je i sa njihove strane bilo nekorektnosti.