FOX Networks Group u prijatnom ambijentu restorana Epigenia organizovao je druženje sa medijima i prezentaciju programske šeme za predstojeću sezonu. Prisutnim gostima obratio se Marko Dacić, marketing menadžer za Srbiju, predstavivši ključne novitete kojima će nas FOX kanali kao i kanal National Geographic obradovati tokom jeseni i zime.

Na male ekrane, već u septembru stiže serija „Trust“, a sledećeg meseca nove sezone serija „Okružen mrtvima“, „Imperija“ i „Nadareni“, u novembru nova sezona veoma popularne „9-1-1“, a u januaru nastavak serije „Orvil“ i novi adut FOX kanala serija „Passage“.

Povezana vest:  Fascinantna priča o polarnim krugovima i njihovom uticaju na budućnost naše planete

Kada je u pitanju kanal National Geographic nemojte propustiti drugu sezonu dokumentarno-igrane serije „Mars“, kao i januarsku premijeru serije „Valey of the Boom“, posvećenu nastanku i razvoju Silikonske doline.  Legendarna serija „Kosmos“ iz 1980. godine vraća se u martu na male ekrane sa drugom sezonom i, naravno, šarmantnim voditeljem Nilom DeGras Tajsonom, a u aprilu ćemo gledati novo izdanje serijala „Genije“, ovog puta posvećeno čuvenoj spisateljici Meri Šeli.

Povezana vest:  Novi ugovor sa Svetskom biciklističkom unijom jača Eurosportovu ponudu vrhunskog biciklizma u 2021.

Sudeći prema informacijama koje smo tokom događaja dobili, evidentno je da nas očekuju više nego uzbudljiva jesen i zima na kanalima FOX i National Geographic.