NBCUniversal International Networks (NBCUIN) najavio je od 16. jula lansiranje SCI FI kanala, posvećenog naučnoj fantastici, u HD rezoluciji na platformama United Group: Total TV, SBB i Telemach, u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji. SCI FI nastavlja da plasira poseban program strastvenim ljubiteljima žanra, a sada im nudi i poboljšano iskustvo gledanja.

“SCI FI je jedini specijalizovan naučnofantastični kanal u regionu i nastavlja da bude omiljen među fanovima. I lansiranje HD-a i nedavno osvežavanje brenda znače da fanovima pružamo poboljšano iskustvo gledanja, upotpunjeno maštovitim digitalnim sadržajem i jakom programskom ponudom u 2018. godini.” izjavila je Katharina Behrends, direktorka marketinga za Centralnu i Istočnu Evropu NBCUniversal International Networks.

Povezana vest:  Magična serija „TAJANSTVENA STVORENJA OSTRVA DŽAO" uskoro na Animal Planet kanalu

“Naša filozofija prema potrošačima usmerena je ka tome da pružimo bolje usluge našim korisnicima, što uključuje uvođenje novih TV programa, ali i poboljšanje postojećih formata. Oduševljeni smo što ovo partnerstvo poboljšava iskustvo gledanja programa za sve SCI FI fanove. United Group će i dalje nastojati da obezbedi konstantno poboljšanje našeg sadržaja i da dalje razvija naše platforme, čime se sadržaj još više približava našim gledaocima.” rekla je Suzana Radošević, Content Management Director, United Group.
Atraktivna programska ponuda kanala SCI FI u 2018. krenula je sa premijerama novih sezona serija Bibliotekari, Mađioničari i Kildžojs i nastavlja se uz premijeru nove serije, avanturističke fantazije, Predstraža u septembru. Fanovi filmova takođe mogu da se raduju tematskim serijalima na kanalu uključujući Nedelju ajkula u kojoj se prikazuje regionalna premijera filma Tornado ajkula 6, Mitika franšiza i 31 dan Noći veštica, koji dolaze posle veoma uspešne Nedelje iz doba jure u junu.

Povezana vest:  Sara Mišel Gelar u novoj TV seriji