Lee Man1FARMA 3. SEZONA

 

Limenova tim pobedio na glumačkom takmičenju

 

Eva i Vendi su u dnevnoj sobi pile jutarnju kafu. Eva je prokomentarisala da je Vendi nestašna jer je zafrkavala Erkema na žurci. Dodala je da je očigledno da je on hteo nešto više, ali su ga kamere omele u tome.

Pridružio im se i Boki. Započeli su razgovor o Marijanu. Boki smatra da je Marijan došao na imanje da bi pobedio, ali da mu neće dozvoliti da to i učini. Složili su se da Marijan ne poštuje tuđe reči, nego ih uvek nipodaštava. Vendi je rekla da se Marijan iskoristi svaku priliku da ponizi suštinu njene priče i da se ruga kada mu neko skrene pažnju na to. Boki je dodao da Marijan to radi na vrlo perfidan način.

Eva i Marijan su krenuli do štale kako bi namirili stoku. Eva je prokomentarisala da će se, pošto namire stoku,  vratiti ogovaranju, jer to najviše vole da rade na Farmi. Pre nego što su stigli do štale, Eva se požalila Marijanu na Jasminu Anu, jer je Jasmina prosula kafu po Evi i jer u duelu nije htela ni reč da progovori sa njom.

Marijan je zaključio da je Aca Ilić otišao u „grupu alapačenja“, pa su sada svi farmeri koji ga zadirkuju upravo u toj grupi. Eva je prokomentarisala da je Aca pokušao da joj se udvara rečima da će ona i Ekrem sigurno pobediti. Marijan joj je objasnio da Aca to radi samo da bi sebi obezbedio podršku i na „drugoj strani“.

Razgovarali su o priredbi i tački koju izvodi Limenova grupa. Njih dvoje su zaključili da je ta tačka provokacija ka ostalim farmerima, ali da to niko van kuće neće razumeti.

Eva je zabrinuta zbog Vendi. Ona je rekla da ako Vendi bude u duelu sa Stefanom, sigurno će izgubiti jer će Stefan naučiti sve mnogo brže od Vendi. Marijan je prokomentarisao da će Stefana mrzeti da uči, te da će ga Vendi glatko pobediti.
Eva je rekla Marijanu da će mu dati štapić jer se ona zalaže za Vendi, jer joj je, kako je rekla, „ta vašarska pevaljka“ najbolja prijateljica na Farmi. Marijan je prokomentarisao da smatra da ni Vendina pozicija nije zavidna, kako na Farmi, tako ni u spoljašnjem svetu.

Povezana vest:  RRA obustavio postupak protiv TV Prva, Pink kažnjen sa 750.000 dinara

Ekrem i Boki su dogovarali detalje predstave koju bi trebali da izvedu. Ekrem je predložio Bokiju da se njih dvojica posvađaju da bi napravili šou. Boki ga je upitao na šta je tačno mislio. Ekrem je rekao da bi svađa počela tako što bi on rekao Bokiju da je magare, a ovaj bi mu odgovorio istom merom. Aca je objasnio Ekremu da veštačke svađe ne mogu izgledati dobro na televiziji.

Boki se našalio sa Ekremom, rekavši mu da je Zadruga poručila da skine kačket. To je učinio nekoliko puta, tj. svaki put kada je Ekrem vratio kačket na glavu. Ekrema je to iznerviralo, pa je poručio Bokiju da više neće skidati kačket, jer ga do sada niko nije upozoravao.

Baki je ušao u kupatilo kako bi se istuširao. Boki je ušao za njim i zatvorio vrata. Baki je pokušao da ga izbaci iz kupatila, pa je čak pozvao i Peju u pomoć. Peja se na poziv samo nasmejao. Pošto je uspeo da istera Bokija napolje, ovaj je odlučio da ostane ispred vrata da „mu čuva stražu“.

Peja je šetao magarca po dvorištu. Pridružio mu se Baki. Peja je bio ljut jer je Baki pred samu probu insistirao da se scenario promeni, i to tako što će se ublažiti delovi koji imaju veze sa farmerima na koje se odnosi predstava. Baki je pokušao da se opravda, ali je Peja insistirao na tome da niko ne može tako da se ponaša. On je rekao Bakiju da mora imati svoj stav, i da na njegov stav ne sme uticati ni Boki niti bilo ko od farmera. Peja je mislio da je glupo što se Baki povukao kada se izvinio Jeleni. Zaključio je da Vendi sada glumi žrtvu, i da pokušava da nju ljudi vide kao „malog Bojanića“. Baki se složio sa Pejom.

Proka je trebalo da poseti imanje. Kada su farmeri to shvatili, brže bolje su pokušali da dovedu higijenu u kući na pristojan nivo, međutim, Proka ipak nije bio zadovoljan higijenom, što je preneo gazdarici Jovani. Zaključio je da je higijena u kući na najnižem nivou do sada i da su se mnogi farmeri ulenjili.

Povezana vest:  Jesen na kanalu HBO: Hit filmovi i serije koji će vas ove jeseni osvojiti, osnažiti, raznežiti, rasplakati, nasmejati i ugrejati

Pošto je Proka otišao, Jovana je izjavila da je Proka „izribao“ kao nikoga do sada, ali da se ne oseća prozvanom, jer je, kako je rekla, radila, za razliku od nekih farmera. Dodala je da ne želi da opominje nekoga ko ima 30 i više godina za nerad.

Aca, Natalija i Peja su u dvorištu sadili voće. Pridružio im se i Ekrem. Natalija mu je skrenula pažnju da je potrebno da iskopa više od jedne rupe, kao i ostali muškarci. Peja mu je pokazao gde bi trebalo da kopa, jer su on i Aca pogrešili. Ekrem je rekao da ga je baš briga, i da će kopati gde želi.

Baki je prišao Ekremu i prokomentarisao kako nije potrebno da kopa grob, nego rupu. Rekao mu je da ako još malo iskopa, moći će da legne u rupu.

Bane i Cobe su pričali o Katarini. Bane je rekao da ga Katarina izbegava. Cobe je rekao da je to možda zbog toga što previše vremena provodi sa Jelenom. Bane je rekao da je on uz Jelenu od početka i da će tako i ostati, a da ga Katarina u poslednje vreme izbegava iz njemu nepoznatih razloga.

Pridružila im se i Jelena. Razgovarali su o Katarini. Jelena je rekla Banetu da je njegova stvar što on trči za njom, i da se to nje ne tiče.

Gazdarica Jovana je sazvala sastanak. Bane je seo pored Katarine, pa je iskoristio priliku da je pita ko ih je posvađao. Ona mu je poručila da prestane da lupa.

Na sastanku su farmeri raspravljali oko poslova koji nisu završeni i o budućoj podeli poslova.

Limeni je prilikom probe kostima pitao Zoranu kakve signale šalje kada je tako obučena. Jasmina Ana je odgovorila „nek se javi ko voli…“. Boki je rekao Ekremu da skine jaknu kako bi se video ceo kostim. Ekrem mu je odgovorio da zna kada će je skinuti. Međutim, posle ponovljenog zahteva, Ekrem je brže bolje skinuo jaknu uz komentar „ti si neki opasan lik“.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Devedeset dana za venčanje

Pošto su obukli kostime, farmeri su prešli u Arenu kako bi gledaocima i publici koju su činili farmeri iz prethodne dve sezone Farme pokazali svoje glumačko umeće. Timovi su nastupali po rednim brojevima. Prvi tim je bio Evin, drugi Vendin, treći Limenov i četvrti Bokijev. Glasovima gledalaca, ali i publike u Areni, pobedu je odneo treći, Limenov, tim, koji je nastupio predstavom „Životinjsko carstvo“.

Marijan, Vendi i Jasmina su razgovarali o ishodu takmičenja. Marijan je rekao da se glasalo za kapitene i da je zato Limeni pobedio. Vendi je ustala iznervirano, odgurnula stolicu i izašla iz kuhinje. Marijan je viknuo na Vendi da se vrati, međutim, ona ga je ignorisala.

Jasmina mu je rekla da je preterao. On je počeo da viče i na nju, ali je ona uspela da ga smiri. Jasmina je zaključila da je Marijan sujetan i da mu je krivo jer je tim u kome je bio poslednji.

Zorana je ušla u kuhinju kako bi uzela vodu. Prokmentarisala je da je priča zamrla. Jasmina joj je rekla da nisu ogovarale nju, već da su pričale o Marijanu. Vendi se pobunila što se Jasmina i Jelena pravdaju Zorani. Zorana je rekla da joj se nije obratila. Vendi je počela da viče na nju. Zorana je ispustila kante. Boki, koji im se u međuvremenu pridružio, je počeo da se smeje, pa je prokomentarisao kako on više ne može da izdrži.

Vendi je zamerila Jasmini jer je dobra sa svim farmerima, pa zato nije stala u njenu odbranu. Ona je zaključila da je Zorana bolesna i da ima šizofreniju. Zorana je samo prošetala kroz kuhinju ignorišući je. Jasmina je pokušala da se skloni od Vendi u dnevnu sobu. Vendi je sela pored Eve i rekla Jasmini da nema potrebe da se nervira zbog šizofreničarke. Jasmina je rekla da ne želi to da sluša, a zatim je otišla u spavaću sobu.