Hit HBO serija „Pravi detektiv“ (True Detective) vraća se u januaru sledeće godine sa trećom sezonom, za koju je objavljen i prvi trejler.

Fokus nove sezone biće na jezivom ubistvu koje se odigralo u srcu Ozark planina i misteriji koja tokom godina postaje sve dublja, odvijajući se u tri odvojena vremenska perioda.

Serija je do sada bila nominovana za čak 13 Emija i 4 Zlatna globusa, a poznata je po jakim glumačkim imenima u glavnim ulogama. U prvoj sezoni su Metju Mekonahi i Vudi Harelson briljirali tumačeći dvojicu detektiva iz Luizijane, dok su u drugoj sezoni Kolin Farel i Vins Von vodili gledaoce kroz uzbudljivu istragu o bizarnom ubistvu u Kaliforniji.

Povezana vest:  Tvorac serije Red i zakon piše romane

Zvezda treće sezone biće Maheršala Ali, koji je prošle godine dobio Oskara za ulogu u filmu „Mesečina“ (Moonlight). Tumačiće ulogu Vejna Hejza, detektiva iz severozapadnog Arkanzasa. Karmen Ežogo i Stiven Dorf će takođe igrati u novoj sezoni, koju potpisuje Nik Picolato.

Prve dve sezone dostupne su putem HBO GO usluge videa na zahtev, a treća će takođe biti emitovana na HBO-u i dostupna na HBO GO-u.

Povezana vest:  "Ekipa" od februara na RTS 1