Od srećne porodice koju smo upoznali na početku prve sezone serije Fear the Walking Dead ostala je samo Alicia. Nakon Chrisa i Travisa, pred zombi apokalipsom pao je i Nick, narkoman na odvikavanju koji je uvek uspevao da upadne u opasnost i nekako preživi. Bar do treće epizode 4. sezone. Ipak, fanovi Fear-a najviše su bili iznenađeni smrću Madison Klark, glavnom junakinjom serije. Madison se suočila sa svojim krajem radeći ono što je uvek smatrala najvažnijim: štiteći svoju decu.

Povezana vest:  Kalista Flokhart: Glasine štetile mojoj karijeri

Čini se da je Alicia sasvim pomirena sa činjenicom da više nema porodicu i da je prepuštena samoj sebi. Deo nje pokušava da savlada tugu i gubitak koji je pretrpela smrću majke. Pokušava da ponovo pronađe sebe i shvati ko je. Da li u njoj još ima nade i ljubavi? Da li je spremna da se suoči sa drugim ljudima, sa novim negativcima, među kojima su Sarah i Wendell?

Povezana vest:  "Zatvoreno ostrvo" uskoro kao TV serija?

Kako se kraj sezone bliži, vreme je da junaci Fear-a pronađu svetlo na kraju tunela posle svih nedaća i gubitaka kroz koje su prošli. Svetlo koje će doneti nadu, optimizam i veru u bolje sutra. Ili ipak ne?

Ne propustite poslednje epizode serije Fear the Walking Dead, ponedeljkom u 03:00 sata posle ponoći i repriznom terminu, u 22:00 istog dana.

Povezana vest:  FARMA 2010, Nemanja i Milena kao špijuni

PHOTO: Ryan Green/AMC