Željnom iščekivanju četvrte sezone serije „Better Call Saul“ konačno je došao kraj. Ekskluzivna premijera serije, koja je nedavno osvojila i Peabody nagradu za 2018. godinu, biće emitovana u četvrtak 27. septembra u 22:00 ekskluzivno na AMC kanalu.

Nakon fantastične završnice treće sezone serije “Better call Saul”, Chuckova smrt u četvrtoj sezoni uticaće na početak transformacije Jimmyja McGilla u Saula Goodmana. Zbog ovog gibitka, Jimmy će upasti u opasan svet kriminala koji će ugroziti njegovu budućnost advokata, kao i vezu sa Kim. Dok će Chuckova smrt duboko potresti i njegove bivše kolege, Howarda i Kim, Mike Ehrmantraut će postati aktivniji u ulozi najnovijeg savetnika za bezbednost u Madrigal Electromotive.

Povezana vest:  FARMA 2010., Farmu je napustila Marija Šerifović

Doći će neizvesno vreme za zaposlene Gusa Fringa jer Hectorov pad šalje opasne talase kroz kriminalno podzemlje Albukerkija i stvara napetost između kartela, razarajući razrađene planove Gusa i Nachoa.

Producenti serije su Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz i Gennifer Hutchison. Seriju potpisuju Sony Pictures i AMC Studio, uz Gilligana i Goulda, a uloge tumače Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando i Giancarlo Esposito.

Povezana vest:  Premijera serije "Ekspedicija u nepoznato" na Discovery kanalu