Pridružite se kanalu DIVA svakog dana dok se proslavlja praznična sezona na najbolji mogući način: DIVA donosi najveći božićni i novogodišnji filmski maraton! Od 29. oktobra slogan kanala se menja iz “Sve za vas” u “Božić za vas”, transformišući ovaj kanal u glavnu destinaciju za sve ljubitelje žanra novogodišnjih filmova.

Copyright 2017 Crown Media United States LLC/Photographer: Giovanni Rufino

Uz preko osam prazničnih filmova svakoga dana, emitovaće se omiljeni filmovi među publikom: Rajski Božić, Božić za Pepeljugu, Božić u Houmstedu i Božićna tajna.

DIVA predstavlja praznični filmski maraton uz regionalne premijere utorkom i nedeljom u 16:00, što obuhvata filmove: Božićna zamena (4. novembar) o bliznakinjama (Candace Cameron Bure) koje se dogovore da zamene svoje živote za Božić i samim tim doživljavaju najbolje praznike ikada; Čarobni božićni ukrasi (6. novembar) – žena koja se razočarala u ljubav pokušava da povrati svoje praznično raspoloženje uz pomoć starih ukrasa za jelku, ali i zgodnog komšije; Romansa u „Kolibi kod irvasa“ (11. novembar) govori o Moli i Džaredu koji su se odrekli Božića, ali kada se zaglave na ranču posvećenom praznicima, postaju otvoreniji za praznike, ali i jedno prema drugome; Božićni lek (13. novembar) – Mlada doktorka se vraća kući za Božić i mora da odluči da li želi da preuzme kliniku svog nedavno penzionisanog oca;  Božić u Evergrinu (18. novembar) – veterinarka je poželela uz snežnu kuglu da ima najromantičniju božićnu večeru do sada, ali nije ispalo onako kako je očekivala; Kuca za Božić (20. novembar) – kada Noel usvoji štene, ni ne sluti da će ta njena odluka imali dalekosežne posledice i da će je primorati da ponovo proceni svoj život; Megino božićno čudo (25. novembar) – samohrana majka zaljubljuje se u nastavnika kojeg je angažovala za svog sina; Svratište pod imelom (27. novembar) – nedavno ostavljena Kim prijavljuje se za romantično utočište nekoliko dana pre Božića, da bi zatim otkrila da se i njen bivši dečko nalazi na istom mestu.

Copyright 2017 Crown Media United States LLC/Photographer: Kailey Schwerman

Petak u 19:40 je takođe savršen termin da se uz kanal DIVA provede vreme sa porodicom uz dodatne premijere, među kojima su:  Dermot Mulroney, Kimberly Williams-Paisley, Danny Glover i Joan Cusack u filmu Božićni voz (9. novembar) koji govori o ciničnom novinaru koji kreće na putovanje vozom za vreme Božića u potrazi za duhovnom vezom sa svojim preminulim ocem. U filmu Osvajanje Božić Bate (23. novembar), nastavku omiljenog  U potrazi za Božić Batom, Miranda se vraća avionom nazad u Vermont da bude sa svojom porodicom za vreme praznika i da vidi Iana, lokalnog  zanatliju, u koga se zaljubila tokom svoje prethodne posete.

Povezana vest:  Premijera nove HBO serije „EUFORIJA“17. juna na HBO-u i HBO GO-u

DIVA – Božić za vas donosi omiljene praznične filmove i regionalne premijere za najomiljeniji deo godine!

PHOTO: Copyright 2017 Crown Media United States LLC/Photographer: jeremy lee