Bliži se onaj deo godine kada se prodaja bundeva naglo povećava, ljudi se mahom prerušavaju u zombije i vampire i nije sigurno da li su oni neobični zvuci iz mraka samo vetar ili… Umesto da upalite svetlo i netremice gledate u vrata, napravite kokice, udobno se smestite i provedite najstrašniju noć uz omiljeni filmski kanal i horor-komediju “Stan against Evil”.

Povezana vest:  "Ljubav na prvi pregled" na TLC kanalu

 Serijal prati Stana Millera (kog tumači John C. McGinley), bivšeg šerifa u malom gradu New Hampshire koji, kako to u svim strašnim pričama biva, krije mračnu prošlost. Stari Villardov mlin bio je mesto na kom su se u 17. veku masovno spaljivale veštice, do te mere da je Salem izgledao bezazleno i praktično tolerisao veštičarenje. Od tada, svaki šerif ovoh uspavanog gradića suočio se sa istom sudbinom – preranom smrću.

Povezana vest:  MTV SE BAVI TINEJDŽERSKOM SEKSUALNOŠĆU KROZ DVE NOVE SERIJE - "VIRGIN TERRITORY" I "FAKING IT"

Zahvaljujući svom nedoličnom ponašanju nakon smrti žene, Stan nekako uspeva da napusti posao šerifa živ… tako što dobija otkaz. Na njegovo mesto dolazi mlada koleginica Evie Barret (Janet Varnei), sa kojom je primoran da udruži snage kako bi zaštitio stanovnike New Hampshire-a od čak 172 demona koji se vezuju za period progona veštica u Villardovom mlinu. Jedini način da ovaj plan uspe je dekodiranje stogodišnjih spisa – knjige koju su pronašli u sobi za šivenje Stanove preminule supruge Claire.

Povezana vest:  Survivor finale – Uživo

Premijera osmočasovnog specijala biće emitovana povodom 31. oktobra od 22h ekskluzivno na AMC kanalu.