Iz United Medija originalne produkcije u ponedeljak je stiglo još jedno ostvarenje – dugoočekivana prva epizoda nove sezone serije „Ubice mog oca“ koju je publika premijerno gledala na TOP kanalu od 20 časova. Već tada, gledaoce je zaintrigirao novi slučaj na kojem će inspektor Jakovljević raditi, ali je nastavak najpopularnije krimiserije koja će imati ukupno 11 epizoda, doneo i brojne nove zaplete i likove.

Očekivanja od treće sezone su velika, a uigrana ekipa koja stoji iza ovog naslova, pobrinula se da nam začini prvu epizodu, pa smo već tada dobili nagoveštaj koliko će dilema, sukoba, intriga, uzbudljivih scena, pokrenuti nova sezona.

Povezana vest:  Premijera nove HBO serije "Mer iz Istauna" sa Kejt Vinslet u glavnoj ulozi

Početak nove sezone obeležila je i pesma Saše Matića “Rastanak” koju autorski potpisuju Mlađan Dinkić, Đuro Boljanović i Saša Milošević Mare, a koja je značajno doprinela emotivnoj atmosferi prve epizode.

Sada vam premijerno otkrivamo sadržaj druge epizode!

Obradovićka posećuje Zorana da mu mesto čestita načelnika, a ujedno njeno postavljenje za ministarku policije samo što nije objavljeno. Mirko, rastrzan sa onim što mu se dešava, pokušava da radi. Odvodi decu kod tasta kome takođe sve taji. Jedan od glavnih svedoka u slučaju ubistva doktora pronađen je mrtav, prvi izveštaj nakon uviđaja ukazuje na samoubistvo. Aleksandar nastavlja istragu ubistva doktora, ali ga najviše muči Mirkovo ponašanje. Tijana nakon što ju je Jovan izbacio nema kud ali…

Povezana vest:  SRPSKI TOP MODEL BY IVANA STANKOVIĆ, Lažni kasting, revija u TC Ušće u donjem vešu, Milica Paravina druga napustila šou

Uz već uigranu ekipu, glavni akteri druge epizode su i Mirjana Karanović, Slavko Štimac, Vuk Jovanović, Peđa Bjelac, Borka Tomović i Radoš Bajić.

Pratite uzbudljiv nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu i saznajte gde se ove sezone krije istina.

TOP kanal emituje se u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TVu, D3i, kao i preko EON aplikacije.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE, Ove subote smo se pozdravili sa Dušanom Kurtićem