eva_rasFARMA 3. SEZONA

 

Eva ljuta, Marjan ljut, Bane i Boki se raspravljaju…

 

Eva je došla kod Marijana u štalu, gde je muzao kravu. Ljuta je na Jasminu Anu. Marijan tvrdi da ona ništa ne radi. Rekao je da ona priča da je tri dana u štali, a nije ušla u nju. Eva se složila sa njim i rekla je da je ona stalno u štali, a da Jasminu nikada nije videla. Oboje se nerviraju i ljuti su, jer smatraju da u kući njih samo vređaju. Marijan je ljut na Bokija, koji ga je vređao i provocirao cele noći. Ljut je i na Vendi, jer ga je nazivala svakakvim imenima. Rekao je da zbog toga nije želeo da joj ode na rođendan.

Eva je pričala Marijanu kako su sinoć komentarisali ko će pobediti. Eva smatra da obrazovanje nije kriterijum, po kome bi neko trebalo da bude favorizovan kao pobednik. Marijan je rekao da smatra da bi bilo sramota da Jasmina pobedi, jer je najveći deo vremena na farmi prespavala.

Povezana vest:  Nova letnja zabava na Happy TV - „Novajlije“ u borbi za nagradu iz snova

U dnevnoj sobi, Baki i Natalija su pili kafu. Natalija je pričala Bakiju kako su je Eva i Marijan probudili i kako celo jutro ogovaraju u štali.

Boki je pitao Baneta što njega uopšte interesuje u kakvoj posteljini on spava, jer je do njega došlo da je Bane rekao kako Boki spava u prljavoj posteljini. Bane je pokušao da objasni, i rekao je da Natalija ima nešto sa time, ali da se ne seća kada joj je to rekao. Bane je upozorio Bokija da ne viče na njega i da mu ne preti. Na to mu je Boki odvratio da će se ponašati kako hoće i da je očigledno da Bane drhti dok razgovaraju. Bane je rekao da nije tip koji bi tu informaciju širio i da se ne seća kad i
kome je rekao. Nakon toga, došla je Natalija i rekla je Banetu da je to od njega čula. Bane se branio da to nije istina, na Natalijino zaprepašćenje. Ona tvrdi da ona to
nije prenela Bokiju, a Boki nije želeo da otkrije od koga je dobio informaciju. Smatrao je da Baneta treba da je sramota, jer je uhvaćen u laži.  Bane mu je prebacivao da stalno dobija informacije, koje koristi da bi ih provocirao

Povezana vest:  MART NA HBO-u

U spavaćoj sobi, Bane je želeo da sa Natalijom priča o njihovom odnosu. Pričali su kako su se raspali kao grupa kada je Jelena počela da se više druži sa Irenom, i kada je Bane počeo da se zabavlja sa Katarinom. Natalija se odvojila, jer nije htela da im se nameće. Bane je rekao da se mnogo toga promenilo od početka.

Farmeri su od Zadruge dobili zadatak da javno kažu šta o kome misle, kao i ko im je favorit za pobedu, kao i koga bi želeli da vide van Farme. Peja je rekao za Jelenu da mu je nekada bila kao sestra. Favoriti su mu Ekrem i Zlata, a smatra da Boki treba da napusti Farmu, jer nije fer da sa njima bude u trci za nagradu. Eva nije želela nikog ponaosob da komentariše. Smatra da se ne zna ko će pobediti, ali da bi svako svakog prodao za sto hiljada. Natalija je rekla da je Peja sada svima ok, od kako se vratio iz Arene sa 95% glasova.

Povezana vest:  Film o internet uznemiravanju na MTV kanalu - DISconnected

Na terasi, Baki i Bane su se raspravljali. Baki mu je rekao da je on samo rekao da ju je prvi poljubio i pozdravio kada je odlazila iz Arene. Rekao je Banetu da nije fer, jer mu je Katarina odala informacije.