Laki, hrabra dvanaestogodišnja devojčica, zbližava se sa divljim mustangom kog naziva Spirit i ulazi u prelepi svet jahanja. Sa svoje dve najbolje prijateljice, energičnom Ebigejl i obazrivom Pru, i njihovim konjima, Laki pomera svoje granice i otkriva šta zaista znači biti slobodan.

Nepoznati predeli ne sprečavaju Laki da se upusti u divlje avanture sa svojim konjem – uvek je spremna za nove izazove i zabavu! Ona odrasta u snažnu mladu ženu, i gradi posebnu vezu sa svojim plemenitim svetlosmeđim, razigranim drugarom Spiritom, istražujući svoj novi dom na otvorenom.

Povezana vest:  Pretplatite se na nedeljnu dozu smeha

Međutim, njihovo omiljeno mesto za uživanje i jurnjavu vrlo često krije i neočekivane opasnosti. Iako Spirit ove uzbudljive predele poznaje bolje nego iko, brzopleta dela ih često uvaljuju u nevolje. Ipak, kada nastane pometnja, a tu su drugari, svaka bezizlazna situacija dobija rešenje. Optimistična Ebigejl i njen druželjubivi, odani Bumerang uvek su tu da situaciju začine humorom. Pru je uz njih da podeli svoje znanje o konjima i zemlji na kojoj je odrasla, a njena kobila Chica Linda, ponosna dobitnica nagrada, iako uvek čista i sređena – definitivno ume da se snađe i u divljini.

Povezana vest:  NOVI AVANTURISTIČKI SERIJAL „SPASAVANJE SA EVERESTA“ NA DISCOVERY KANALU

Novi crtani film „Spirit riding free“ možete pratiti na omiljenom dečjem kanalu Minimax, od 10. decembra svakog radnog dana u 18h i vikendom u 12h.