satanak_05.11FARMA 3. SEZONA

 

Farmeri pisali pisamo svojima

 

Gazdarica Katarina je odlučila da probudi farmere. Pošto je uspela u svojoj nameri, otišla je do kuhinje kako bi skuvala kafu.

U kuhinji su Eva, Vendi i Katarina, uz kafu, pričali o uticaju Jasmine na Katarinu. Vendi je tvrdila da je Jasminin uticaj promenio Katarinin način ponašanja. Katarina je tvrdila da nije baš tako.

Eva je pitala Katarinu da li je u Banetovoj grupi. Katarina joj je rekla da sa Banetom ima poseban odnos, kao i sa Jasminom. Ona je rekla da joj je drago što se prethodne večeri nije „upecala“ na provokacije. Vendi joj je rekla da ju je Bane razočarao jer je dokazao da je glup time što je naveo „praznu ženu“ za favorita.

Eva je izjavila da nema favorita i da je idiotski da bilo ko ima taktiku. Dodala je da je Vendi u grču od kada je bila u Areni, ali da nije promenila odnos prema njoj.

Povezana vest:  Serija „Zlatni dani“ od 14. decembra u 20 časova na TV Pink!

Zadruga je poslala pismo farmerima. U pismu je između ostalog pisalo da svaki farmer mora da napiše pismo svojim najmilijima. Katarina je pročitala pismo, a zatim su svi farmeri počeli pisanje.

Jovana, Ekrem i Vendi su, pošto su završili pisanje, otišli u dnevnu sobu. Ekrem je masirao Vendi. Jovana ga je upitala kada će nju tako da masira, na šta je on samo odmahnuo rukom.

Jasmina i Katarina su u dnevnoj sobi razgovarale o zadatku koje su imale prethodne večeri. Jasmina je pričala kako je sve očistila samo zbog nje.

Eva i Stefan su kod ćaskali kod bunara. Stefan je rekao da svi pljuju Vendi, a posle koriste njene reči. Eva je prokomentarisala kako je Zadruga prevarila sve u kući sa lažnim izbacivanjem koje je organizovala. Ona i Zorana su imale skoro isti broj glasova, ali ih je, kako su zaključile, prevarila drugarica Jasmina. Stefan je rekao ne želi da se svađa ni sa kim i da je prethodne reči rekao šta je imao. Eva se složila sa njim, pa mu je rekla da niko neće prikazivati svoju Ahilovu petu jer će svi pokušati da „gađaju“ u nju.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Priroda Britanije sa Rejom Mirsom

Jasmina je kod Marijana u štali. Ona je bila srećna što se posvađala sa Bokijem, pa je odlučila da ga potpuno ignoriše. Oboje su komentarisali kako se svi sem njih dvoje plaše Bokija.

Jasmina je prešla na ogovaranje Natalije. Marijan joj je rekao da je dosadila sa tim pričama. Ona je bila ljuta jer je Natalija pohvalila da se popravila, a ona je zabušavala sve vreme. Marijan je zafrkavao, pa joj je rekao da je počela da razmišlja kao pravi farmer. Rekao joj je da jeste na početku bila sporija, ali da se popravila. Složili su se da je sve nadoknadila.

Komentarisali su kako se Stefan stalno raspravljao sa Bokijem, umesto da ga ignoriše. Jasmina je pitala Marijana da porazgovara sa Stefanom jer ako ispadne, ne sme da prepusti gazdinstvo „drugima“.

Povezana vest:  Ko ostaje a ko sutra ispada iz šoua Prvi glas Srbije

Zatim su ogovarali Vendi. Jasmina je rekla da je ona sada ostala sama i da ima samo Evu i ponekad Katarinu, i to samo kada joj Jasmina dozvoli. Marijan je rekao da je od zvezde došla do autsajdera i da je više niko ne spominje. On je zaključio da Vendi samo „alapačiše“ u bademantilu i da se izgubila.

Katarina se požalila Banetu kako joj je Proka rekao da je užasna gazdarica. Bane ju je utešio rečima da ne može uvek da ima izobilje hrane, i da će sada biti malo gladni.

U kuhinji su Natalija, Jovana i Vendi. Natalija se požalila da je kičma jako boli. Komentarisali su da je jučerašnji sastanak predugo trajao. Vendi je prepričala situaciju kada joj je Marijan zamerio da mu ne da da jede, a ona je zapravo mislila da čekaju mekike, pa je Marijan opsovao. Ona je rekla da to drugome nikada ne bi mogla da kaže.